Skip Navigation Links

Milli antrenör Yelken yarışlarında dünya şampiyonluğuna imza attı

İskenderun’lu Milli antrenör Yelken yarışlarında dünya şampiyonluğuna imza attı.

Milli antrenör Yelken yarışlarında dünya şampiyonluğuna imza attı

Gündem   A+a-

Dünya optimist şampiyonasının yapıldığı Bodrum’da yelkenciler tarihinde ilk kez dünya şampiyonu oldu.
Uluslararası optimist sınıfında yapılan yarışmalarda Yelken milli takım hocalığı yapan Gökhan Durkal, İskenhedrun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek burada yapılan yarışmalarla ilgili bilgi aktardı.
Gazeteciler Cemiyeti binasında basın mensuplarına açıklama yapan Milli Yelken hocası Gökhan Durkal, Uzun yıllar iskenderun’da çalıştıktan sonra Türkiye’nin çeşitli yermerinde görev yaptım şu anda Yelken Milli takımında ülkemizin gururu olan sporcuları dünya standartlarında yarıştırıyoruz. Ve tarihimizde ilk kez dünya şampiyonu olduk bunun gururunu federasyon başta olmak üzere ülkemiz için oldukça mutulluk verici bir durum. Bende iskenderun’lu biri olarak bu sevincimi bölgemizin tanıtımanı her zaman katkı sunan gazeteciler ceyetiyle paylaşmak istedim. Gazetecilern Cemiyet Başkanı Diyap Atar, ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Gernçekten birçok konuda birlere inanılmaz destek veriyorlar dedi.
İskenedrun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise İskenderun’lu Yelken Milli takım hocası olar Gökhan Durkal hocamızı cemiyetimizde ağırlamaktan son derece mutluyum.Bizler iskenderun Gazeteciler cemiyeti olarak bölgemizde yeşetiyen ve ülkesine hizmet eden tüm isimlerimizi desteklemek istiyorum dedi.
Yelken milli takım hocası Gökhan Durkal, İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar’a isminin yazdığı yelken formasını hediye etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet