Skip Navigation Links

Baştuğ Metalurji’ye Takdir Plaketi

Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş.’ye Dörtyol Ticaret Ve Sanayi Odasından Takdir Plaketi

Baştuğ Metalurji’ye Takdir Plaketi

Ekonomi   A+a-

 Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası, İstanbul Sanayi Odası tarafından tespit edilen Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girmeyi başaran, Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ’a takdir plaketi verdi.
Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Oda Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Dede Tokgöz ve Oda Genel Sekreteri Ahmet Karapür’den oluşan heyet Mustafa Baştuğ’u, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesindeki Baştuğ Metalürji Sanayi A.Ş.’nin idari binasında ziyaret etti.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, bölgemizde istihdam, ülkemizde katma değer yaratan sanayi kuruluşları ve iş insanlarıyla her zaman iftihar ettiklerini belirterek “İster küçük, ister orta, isterse de büyük ölçekli işletmeler olsun, hepsi güçleri ve kabiliyetleri ölçüsünde bölgemize ve ülkemize değer katmakta.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm işletmelerimiz ve yatırımcılarımız ile gurur duyuyoruz. Oda olarak üzerimize düşen her türlü kolaylığı sağlamaya hazırız. Baştuğ Metalürji Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı değerli ağabeyimiz ve dostumuz Mustafa Baştuğ’u elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ediyor, kendilerine üyelerimiz adına bir takdir plaketi takdim ediyoruz” dedi.
Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün ise Türkiye’nin sayılı çelik üreticileri arasında olan Baştuğ Metalürjinin Yönetim Kurulu ve çalışanlarını, üretim yaptığı bölge başta olmak üzere sağladığı istihdam ve üstlendikleri sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle tebrik etti. 1 milyar doları aşan cirosuyla Türkiye’deki demir çelik sektörü içerisinde ilk 10 firma içinde yer almış olmasını büyük bir mutlulukla karşıladıklarını belirtti.
Baştuğ Metalürji Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ da yaptığı açıklamada; “Teknolojik yatırımlarla her gün büyümeye ve kaliteli üretimi refleks haline getirmeye odaklanan firmamız, 1 milyar doları aşan cirosuyla Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde, 145 bini kapalı, toplam 700 bin m2’lik tesislerinde hizmet vermektedir. Yıllık 2 milyon ton sıvı çelik üretim kapasiteli Baştuğ Metalürji, dünyada ilk kez kullanılan ve günlük 6.500 ton sıvı çelik üretim kapasiteli teleskopik tip elektrikli ark ocağına sahiptir. Entegre haddehane yatırımıyla Ø8-Ø65 mm arası nervürlü inşaat demiri üretim gücüne kavuşan tesiste şu anda Ø8- Ø40mm arası nervürlü inşaat demiri üretilmektedir. En büyük hedef; yeni yatırımlarla ülkemizin dünya demir-çelik sektöründeki payını hızla artırmaktır. Baştuğ Metalurji’nin vazgeçilmez önceliği; kalıcılık, kalite, dürüstlük ve şeffaflık ilkeleriyle çalışmaktır. Bu ilkeler ışığında teknoloji ve kapasite artış yatırımlarıyla sektördeki yükselişini durmaksızın sürdürecektir.” Dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennilerinin iletilmesi ve bölgedeki enerji ile petrokimya yatırımları üzerine devam etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet