Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Su Kaynaklarını Hatay’a Çevirmek Künefe Tepsisi Çevirmeye Benzemez !

Yayman ile Yavuz; Su Kaynaklarını Hatay’a Çevirmek Künefe Tepsisi Çevirmeye Benzemez !

Su Kaynaklarını Hatay’a Çevirmek Künefe Tepsisi Çevirmeye Benzemez !Web
TV

Gündem   A+a-

 Yayman ile Yavuz;
 
Su Kaynaklarını Hatay’a Çevirmek Künefe Tepsisi Çevirmeye Benzemez !
 
Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyelerini Kırıkhan’da ağırlayarak basın mensuplarıyla Hatay gündemini değerlendirdiler, Ova’ya kazandırılan Tahtaköprü Barajı, Reyhanlı Barajı’na su aktarımı yapacak Karasu tüneli, Gölbaşı gölü ile Volkanik Krater Gölü’nde açıklamalarda bulundular.
 
Hatay için hayati öneme sahip olan Karasu tüneline gazetecilerle birlikte giden Milletvekili Yayman ve Başkan Yavuz, burada Gazetecilere çalışmalarla ilgili bilgileri aktardı.
Tahta Köprü Barajı’ndaki su rezervini ve doluluk oranını canlı gözlerle izleyen ve kamera ile kaydeden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri, baraj ve bu barajdan Reyhanlı ovasına can suyu olacak Karasu tünelleriyle su taşıyacak sistemleri görmek fırsatı yakaladılar.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, tüm bu hizmetleri canlı bir şekilde görünce, Hatay’a sunulan hizmetlerin bir kez daha gururunu yaşamak fırsatı bulmanın keyfini yaşadılar.
Milletvekili Yayman, “Bu tünel devletimizin büyük özverileriyle Hatay’ımıza yapılıyor. Gerçekten bu tünel beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Çünkü buradan tüm Hatay’a su verilecek çiftçimiz de topraklarını gönül rahatlığıyla sulayacak” dedi.
Projenin çok büyük ve önemli olduğunu vurgulayan Milletvekili Yayman, daha sonra ise önce Gölbaşı mahallesine oradan da Tahta Köprü barajına giderek, Suyun olduğunu tüm gazeteciler aracılığı ile Hatay halkına gösterdi
 
Gezi sırasında açıklamalarda bulunan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, belediye imkanlarıyla asfalt plenti ve parke taşı tesisleri ile yüzde 50 maliyetle hizmet ürettiklerini belirterek, cadde ve sokakların bittiği, evlerin avlularına kadar parke taşı hizmeti götürdükleri günleri yaşadıklarına vurgu yaptı.
Ayhan Yavuz açıklamasında, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıkları kazı yerlerini eski haline getirmeyerek Kırıkhan halkını cezalandırdığını söyledi.
Barajda gazetecilere açıklamada bulunan Ak parti Hatay Milletvekili Yayman, Burası Tahta köprü barajı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Barajda su olmadığı iddiasında bulunuyor. Ama bakın burada su var ve şu anda bile tüm ovaya su bırakılıyor. Biz hizmetlerimizi günü güne takip ediyoruz. Konuşarak değil çalışarak hizmet ediyoruz dedi.
Son olarak ise Haydarlar gölüne gazetecileri götüren Vekil Yayman ile Başkan Yavuz, çok iddialı olacak ama burasını biz keşfettik önceden burada su sadece kışın vardı yapılan çalışmalarımızla suyun yaz kış kalmasını sağladık ve burada volkanik patlamalarla oluşan yapılar nedeniyle bölgemiz de inanılmaz güzel görüntüler oluyor dedi.
Ak parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman son olarak ise Hatay’ın her tarafından Ak partinin önemli çalışmaları var dedi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Su Kaynaklarını Hatay’a Çevirmek Künefe Tepsisi Çevirmeye Benzemez ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş