Skip Navigation Links

İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Heryerde

İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Heryerde

Gündem   A+a-

 Gazeteciler Cemiyetinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek Cemiyet başkanı Diyap Atar ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu.
 
Cemiyet başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulunun karşıladığı İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Sönmez ve yönetim kurulu Başkan yardımcısı Alev Ünal, Sayman Zeynep Kireçdağ, derneğin kuruluşunu yakın zamanda gerçekleştirdiklerini anlatarak dernek çalışmalarından örnekler verdi.
 
İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Sönmez, Gazetecilerden derneğin çalışmalarını kamuoyuna duyurmak ve tanıtımına öncü olmalarını istedi.
 
 
 
Başkan Sönmez, engelliler haftasında engellilere yönelik etkinliklerinin yanı sıra, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda desteğinde bulunduklarını, ihtiyacı olan ve maddi durumu yetersiz olan ailelerin çocuklarının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarda bulunduklarını söyledi.
 
Cemiyet başkanı Diyap Atar, İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneğinin güzel düşüncelerle yola çıktığını belirterek yapılan güzel çalışmaların toplumda örnek olacağını ve farkındalık yaratacağını ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet