Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Baştuğ Metalurji Fortune 500’de 61’nci Sırada

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 Türkiye’nin 2021 verilerine göre hazırlanan listesi açıklandı.

 Baştuğ Metalurji Fortune 500’de 61’nci Sırada

Ekonomi   A+a-

 İşdünyası tarafından referans olarak kabul edilen, finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki sektörleri kapsayan Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 Türkiye’nin 2021 verilerine göre hazırlanan listesi açıklandı.
Listede Osmaniye OSB’de faaliyet gösteren Baştuğ Metalurji 61’nci sırada yer alarak istikrarlı büyümesine devam etti.
 
Türkiye’de çelik sektörünün en önemli markalarından birisi olan Baştuğ Metalurji, deprem çeliği başta olmak üzere bir çok kaliteli ürünleriyle Dünya piyasalarında büyük ilgi görüyor.
 
İstanbul Sanayi Odası’nın Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde de yıllardır ilk 40 sanayi kuruluşu arasında yer alan Baştuğ Metalurji, ihracat rakamlarıyla da Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyor.
Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, Türkiye’nin yerli ve milli sanayi hamlesine yatırımlarla, yeniliklerle katkı sunmaya devam edeceklerini belirterek, “Türkiye, kendi yerli ve milli değerleriyle en iyi noktalara gelmeli. Bizler, Baştuğ Metalurji ailesi olarak ülkemizin kalkınmasına, ihracatına, istihdamına katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş