Skip Navigation Links

Türkiye Geçilmez!

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC), “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaylısıyla mesaj yayınladı

Türkiye Geçilmez!

Gündem   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC), “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaylısıyla yayınladığı mesajında o gece, ebediyete uğurlanan şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet temennisinde bulundu.
15 Temmuz Darbe Girişiminin bertaraf edildiği bu anlamlı günde halkın demokrasiyi ve seçilmiş iradeyi korumak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın komutasında örnek bir direniş sergilediğini ifade eden İGC Başkanı Diyap Atar, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“15Temmuz, Türkiye üzerinde kirli emelleri olanların yenilgiye uğradığı oynanan oyunların ters yüz edildiği gündür. Zaferle sonuçlanan 15 Temmuz 2016’da ortaya konan direniş ve mücadele ruhu hafızalarımızda her an taptaze kalacaktır. O gece kahramanca mücadele eden gazilik mertebesine ulaşan gazilerimize sağlık ve afiyet temenni ediyorum. Bu mücadeleye katılan ve şehitlik mertebesine erişen şehitlerimize de Allahtan Rahmet diliyorum.
Ülkemizin birlik ve beraberliğine el uzatanlar hainler karşısında; şahadete cesaretle yürüyen, halkımız; Kurtuluş Savaşında olduğu gibi 15 Temmuzda olduğu gibi ülkemizi bölmek isteyen terör örgütlerine hiçbir zaman fırsat vermeyecek ve bu ülke için gerektiğinde gözünü kırpmadan canını verecektir.”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet