Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

En Özel ve Anlamlı Bayramlaşma

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen bayramlaşma programına Cemiyetin üyeleri katılım gösterdi.

En Özel ve Anlamlı Bayramlaşma

Gündem   A+a-

Cemiyet binasında gerçekleştirilen programda bir birlerinin bayramını kutlayan gazetecilere Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’da katıldı.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar meslektaşlarının bayramını kutlarken, sağlıklı bayramlar diledi. İskenenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Gazetecilerin bayramlaşma programında bulunmaktan son derece mutluyuz, Bölgemizde bulunan gazeteci arkadaşlarımıza iyi bayramlar diliyorum. Gazetecilik gerçekten çok önemli bir meslektir. İskenderun’da bulunan gazeteciler festival boyunca haberleriyle bizlere destek verdi.hepinize ayrı ayrı teşükkür ederim dedi.
Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, tüm gazetecilerin bayramlarını kutluyorum. Bölgemizin kalkınması için gazetecilerin duyarlılıkları bizler için çok önemli. Mesleğini hakkıyla yapan tüm gazetecilerimize saygı duyuyoruz. Basın halkın ortak sesidir. Bu konuda bölgemize katkı sunan ve destek veren tüm gazetecilerimizin bayramlarını kutluyorum dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar