Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

REYHANLI'NIN 84. YIL GURURU

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Reyhanlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 84. Yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesaj yayınladı.

 REYHANLI'NIN 84. YIL GURURU

Reyhanlı   A+a-

“GELECEĞE YÖN VEREN ŞANLI ORDUMUZUN İZİNDE”
Reyhanlı için 8 Temmuz 1938 günü azmin, inancın, fedakârlığın, cesaretin ve vatan toprağına bağlılığın en önemli simgesi olduğuna vurgu yapan Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu: “Bu Zaferi kutsal topraklarda tarih yazarak bizim geleceğimizi kurtaran ve bayrağımızın dalgalandığı her vatan karışında kanlarını, canlarını seve seve feda eden kahraman Ecdadımıza borçluyuz. Milli mücadele yıllarında Dörtyol’dan Reyhanlı’ya kadar şehrimizin her bir köşesindeki direniş, Anadolu’nun bağımsızlığa kavuşmasına katkı sunmuştur.  Ne mutlu bize ki böylesine değerli bir mirasa sahibiz. Bu kıymetli mirası geleceğe taşımak hepimizin en önemli sorumluluklarından bir tanesidir. Geçmişte olduğu gibi, Her bir köşesinde ayrı bir destanın yazıldığı ülkemizde geleceğe yön veren şanlı ordumuzun izinden devam edeceğiz.” Dedi.
“ALBAY ŞÜKÜR KANATLI VE SİLAH ARKADAŞLARINA MİNNETLE”
Başkan Hacıoğlu: “Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında ve15 Temmuz Darbe Girişiminde vatan ve bayrak uğruna verilen mücadelenin tüm dünyada emsali olmadığını kanıtlamış bir millet olarak bu şuur ile ecdadımızdan öğrendiğimiz bu duruşu ilelebet bizden sonraki nesillere aktarmaya devam edeceğiz. Bugün de Albay Şükür Kanatlı komutasındaki kahraman Türk ordusunun Reyhanlı’ya gelişinin 84. yıl dönümünü gurur ve mutlulukla kutlamaktayız. Reyhanlı’mızın düşman işgalinden kurtuluşu kutlu olsun. Reyhanlı Halkı olarak, Atalarımızdan miras, şehitlerimizin kanı ile sulanmış bu toprakları her zaman olduğu gibi Milli birlik ve beraberlik duygusu ile sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacağız.” Diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar