Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesinden On binlerce Gence Spor İmkanı!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı gençlere büyük önem veriyor.

İskenderun Belediyesinden On binlerce Gence Spor İmkanı!

Eğitim   A+a-

Belediyenin tüm imkanlarını gençlerin sportif ve kültürel etkinliklerine adayan Başkan Fatih Tosyalı, yaz kurslarıyla 7 bin 800 gence, festival etkinlikleri kapsamında da 18 branşta 5 bin sporcu ve ailelerine ev sahipliği yaptı.
 
Sadece Hatay’ın ilçelerinden değil, çevre illerden de sporcu ve aileleri İskenderun’da ağırlayan Başkan Fatih Tosyalı, festival kapsamında şehir esnafına da katkı sunuyor.
 
5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında İskenderun Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yüzme yarışmalarının ödül törenine katılan Başkan Tosyalı, “Sporu sağlıklı ve konforlu yaşam için teşvik etmek oldukça önemli. Sağlıklı bir toplumun altyapısı spordur. Dinç ve diri bir toplumun temeli spordur. Belediyemizin birçok spor tesisi var. Gençler, belediyemizin bütün spor tesisleri size aittir. Bu tesislerimiz hizmetinizde ve emrinizdedir. Sizleri en iyi şekilde yetiştirmek bizim sorumluluğumuzda” dedi.
 
DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜL
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sporcularının da katıldığı yarışlarda, Başkan Tosyalı, İskenderun Belediyesi’nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen 50 metre serbest stil yüzme yarışmalarına katılım gösteren 78 sporcu arasında dereceye giren sporculara ödüllerini vererek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
 
SATRANÇ TURNUVASI’NA YOĞUN KATILIM
İskenderun Belediyesi’nin, 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlemiş olduğu Satranç Turnuvası heyecanlı anlara sahne oldu.
 
UKDs kategorisinde Samsun, Antep, Mersin, Ankara, Adana ve Aksaray illerinden gelen 64 sporcu iki gün sürecek turnuvada kıyasıya mücadele etti.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın bu tarz zeka oyunları ile kendilerine olan özgüvenlerini geliştirmek ve onların kendilerini kanıtlamasını sağlamak hepimizin görevi. Gençlerimize her alanda olduğu gibi, bu alanda da güveniyoruz. Bu bağlamda iki gün boyunca turnuvamızda yarışan ve turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyor, herkese başarılarının devamını diliyorum. Dereceye giren ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet