Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İmar Sorunu Çözülüyor

Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, çok kısa süre içerisinde beldenin hızlı bir yatırım sürecine gireceğini, en önemli sorunların bertaraf edil

Gündem   A+a-

arayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, çok kısa süre içerisinde beldenin hızlı bir yatırım sürecine gireceğini, en önemli sorunların bertaraf edileceğini söyledi.
“İDÇ ile ortak yatırım”
Beldede imar revizyon çalışmalarının önemine dikkat çeken Başkan Yurtman, “ İDÇ yönetimi ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Gerek İDÇ sosyal tesislerinin bulunduğu alan, gerekse belde merkezimizde imar sorununu tamamen ortadan kaldırma gayreti içerisindeyiz” dedi.
Karayılan’ı ilgilendiren sorunların çözümünde, halkın ortak iradesi ile hareket etmeye gayret gösterdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, “Neticede karar mercii belediye yönetimi olsa da, vatandaşlarımızın görüşlerini ve önerilerini dikkate alıyoruz. İmar projemiz, ilgili Bakanlığa bağlı kurumlar düzeyinde son aşamaya geldi. Umut ediyorum önümüzdeki günlerde yoğun bir çalışma içine gireceğiz” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş