Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TATLI VE PASTA İMALATÇILARINA UYGUN FİYATLI ŞEKER

DÖRTYOL ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDAN TATLI VE PASTA İMALATÇILARINA UYGUN FİYATLI ŞEKER

TATLI VE PASTA İMALATÇILARINA UYGUN FİYATLI ŞEKER

Dörtyol   A+a-

 
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi olan tatlı ve pasta imalatçılarına fabrika satış fiyatından şeker temin ederek imalat girdilerini azalttı.
 
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı’nın özel sebeplerle şehir dışında olması nedeniyle Oda Başkanlığına vekalet eden Hamza Çankır 29 Haziran 2022 tarihinde Konya’dan 26 ton şeker temin ederek odaya kayıtlı üyelerine uygun fiyatla şeker dağıttı.
 
Dün gerçekleşen şeker dağıtımında bir açıklama yapan Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Hamza Çankır; “Son zamanlarda tatlı ve pasta imalatı yapan odamıza kayıtlı üyelerimiz, üretimlerinin temel ham maddesi olan şeker temininde zorluklar yaşadıklarını ifade etmektelerdi. Piyasalarda toptan şeker bulmak zorlaşınca imalat yapan esnaflarımız perakendeden çok yüksek rakamlarla şeker alıyordu. Bu da girdi maliyetlerini oldukça yükseltiyor, üyelerimizi ürettikleri ürünlerden kar edemez hale getiriyordu. Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın Yönetim Kurulunda ortak bir karar alarak imalatçılarımıza ihtiyaçlarını belertmeleri çağrısını yaptık. 26 ton şeker ihtiyacını üyelerimizin talepleri doğrultusunda belirleyerek Konya’dan fabrika fiyatıyla temin ettik. Bu gün itibari ile elimizdeki talep listesine göre şekerleri tatlı ve pasta imalatçılarımıza dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Her şey Dörtyol için” dedi.
 
Çok sayıda imalatçı yapılan uygulamadan duydukları memnuniyeti belirterek; “Daha önce günlük on yada yirmi kilo şekeri dört yada beş ayrı marketten kilo bazında alarak imalat yapmaya çabalıyorduk. Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın yapmış olduğu bu girişimle en az üç yada dört ay yetecek şeker stokumuzu sağlamış oluk. Ayrıca fiyat olarak da büyük bir avantaj sağladık. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş