Skip Navigation Links

Damat Tahir Berkant Ulucenk’ten Davetlilere Zeybek Şov

Gelin İpek Gözüküçük Hayranlıkla İzledi

Damat Tahir Berkant Ulucenk’ten Davetlilere Zeybek Şov  Web
TV

Magazin   A+a-

 İskenderun’da geçtiğimiz günlerde Anemon Otel’de gerçekleşen düğün töreani unutulmaz anlara sahne oldu.
Ulucenk ve Gözüküçük ailelerinin evlatları İpek ve Tahir Berkant’ın düğünde ailelerine ve tüm misafirlerine verdikleri Zeybek oyunu hediyesi yıllarca dillerden düşmeyecek kadar güzeldi.
 
Şahin Kömür Mali İşler Müdürü Hamdi Ulucenk ve eşi Leyla Ulucenk, Tümay Makine Sahibi Mehmet Gözüküçük ve eşi Bakiye Gözüküçük’ün evlatları Malzeme ve Metalurji Mühendisi Tahir Berkant Ulucenk ile Psikolog İpek Gözüküçük, muhteşem bir düğün töreniyle mutlu bir geleceğe yelken açtılar.
Şahin Kömür Mali İşler Müdürü Hamdi Ulucenk, yıllar önce oğlu Tahir Berkant’a esprili bir dille ‘Bir gün düğününde Zeybek oynamanı çok isterim, gurur duyarım’ demişti.
Malzeme ve Metalurji Mühendisi mesleğini eline alan Tahir Berkant Ulucenk, gönlünü kaptırdığı Psikolog İpek Gözüküçük’le evlenmeye karar verince, babası Hamdi Ulucenk’in bu isteğini hiç unutmadı ve kırmayıp sürpriz yaptı.
Günlerce arkadaşlarıyla Zeybek oynayıp provalar yapan Tahir Berkant, güzel eşi Psikolog İpek Gözüküçük (Ulucenk)’le dünyaevine gireceği düğünde arkadaşlarıyla birlikte Zeybek oynayarak herkesi duygulandırdı.
Efeler diyarı İzmir kökenli Ulucenk ailesinin evladı Tahir Berkant, önce arkadaşlarıyla sahneye çıktı ve ardından güzel eşi gelin İpek’i ayağa kaldırarak Zeybek oyununu sergiledi.
Herkesi kendilerine hayran bırakan damat Tahir Berkant Ulucenk ve arkadaşları, annesi Leyla ve babası Hamdi Ulucenk başta olmak üzere bir çok davetliye duygulu ve gurur dolu anlar yaşattı.
Mutlu çiftin zeybek oyunu gibi nikah merasimleri de bir o kadar güzel geçti.
Yakın arkadaşlarının nikahı şahitliğini yaptığı İpek-Tahir Berkant Ulucenk çifti davetlilerin alkışları arasında mutlu bir geleceğe eş olarak yelken açtılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Damat Tahir Berkant Ulucenk’ten Davetlilere Zeybek Şov   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet