Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Oruç Reis İlkokulu Öğretmenleri Tatildede Çalışmaya Devam Ediyor

İskenderun Yunus Emre Mahallesinde 2021 yılında açılan Oruç Reis İlkokulu dinamik ve çalışkan kadrosuyla göz doldurmaya devam ediyor.

İskenderun Oruç Reis İlkokulu Öğretmenleri Tatildede Çalışmaya Devam Ediyor

Eğitim   A+a-

 Yıl boyunca bir çok eTwinning projesi gerçekleştiren öğretmenler, tatilde de çalışmalarını sürdürüyorlar.
Seminer haftası boyunda okula gelen Oruç Reis İlkokulu öğretmenleri ve idarecileri, gelecek eğitim öğretim yılına hazırlık maksadıyla, okul duvarlarını boyayarak öğrencilerin hem okulu daha çok sevmesini hem de gizil öğrenmeyi desteklediklerini belirterek çalışmalarının yaz boyu devam edeceğini eklediler. Kendilerini her zaman teşvik eden, fikirlerine değer veren ve destekleyen okul idaresine teşekkürlerini ileten Oruç Reis İlkokulu öğretmenleri, okulun girişini sanat sokağına dönüştüreceklerini, rehberlik odaları ve İngilizce sınıfı için de yaratıcı fikirlerinin olduğunu, hayata geçirmek için heyecanla çalıştıklarını belirttiler.
Okul müdürü Mehmet Suat Saner ÜNDAN, bu çalışmayı ülkemizin kurucusu Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur” sözünden ilham alarak başlattıklarını belirterek şunları ekledi; “ İdealist öğretmenler her zaman başarılı öğrenciler yetiştirirler. Başarılı öğrenciler yetiştirmek için yaz tatilinde bile okullarını yalnız bırakmayan, özverileri ile büyük alkışı hakeden kıymetli öğretmenlerimize ve okul müdür yardımcımız Fikret YAMEN’e teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda, gerek ulusal, gerekse uluslararası projelerle okulumuz İskenderun’un en başarılı okulu haline getirmek için çabalayacağız.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş