Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ENGİN VAYİSOĞLU’NA BÜYÜK ONUR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 70. Kuruluş Yıldönümü’nde, 81 ilden gelen iş dünyasının temsilcileri,

ENGİN VAYİSOĞLU’NA BÜYÜK ONUR

Ekonomi   A+a-

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara Birlik Merkezi’nde bir araya geldi.
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un da katılımıyla hizmet şeref belgesi takdim töreni düzenlendi.
Törende, Ticaret Borsası İskenderun Genel Sekreteri Ahmet Engin Vayisoğlu’na Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi.
Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Delegeler ve Genel Sekreterlerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde 10, 20, 30 yılık Delege ve Başkanlara Hizmet Şeref Belgesi Plaket Takdim Töreni ve 10 yıldır camiaya büyük bir gayretle hizmet veren Genel Sekreterlere yönelik ise ödül töreni düzenlendi.
İskenderun Ticaret Borsası Yönetiminin katıldığı törende, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Engin Vayisoğlu, 70. Yıl Etkinlikleri kapsamında 20 yıl üzerindeki başarılı ve özverili çalışmalarından ötürü plaket takdim edildi.
'İskenderun’u Gururlandırdı'
İskenderun ve bölgesinde yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren, eğitim başta olmak üzere birçok projeye tam destek vererek hayırseverliği ile de ön plana çıkan İskenderun Ticaret Borsası’nın ve iş dünyasının başarılı iş insanı Ahmet Engin Vayisoğlu’na verilen plaket İskenderun’u gururlandırdı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş