Skip Navigation Links

Nuri Üysen’in Eserler Dizisine Bir Tane Daha Eklendi

Necla Üysen İSTE-BTM’nin Açılışı Muhteşem Oldu

Nuri Üysen’in Eserler Dizisine Bir Tane Daha Eklendi  Web
TV

Gündem   A+a-

 İSTE İskenderun Teknik Üniversitesi bünyesinde hizmet verecek olan Nejla Üysen Bilim ve Teknoloji Uygulama Araştırma Merkezi, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın da katıldığı görkemli ve duygu yüklü bir törenle hizmete açıldı.
Törene, Hayırsever İşinsanı Nuri Üysen’in kızları ve torunlarının yanısıra, aile dostları da katılım sağladı.
Bölge protokolünün tam kadro katıldığı tören duygusal anlara sahne oldu.
Hayırsever iş insanı Nuri ve Nejla Üysen’in torunu Nil Sümer de piyano resitaliyle müzik ziyafeti çekti, açılışa renk kattı.
Üysen Ailesi, Torun Nil Sümer’in piyano resitalini dinlerken hem keyiflendiler, gururlandılar ve duygu dolu anlar yaşadılar.
 
İskenderun’a bugüne kadar birçok hayır işlerine öncülük eden İş insanı Nuri Üysen, eşi Nejla üysen’in adını taşıdığı Bilgi Teknolojileri Merkezi’ni yapımını tamamlayarak üniversitelilerin hizmetine sundu.
Gerçekleştirilen açılış törenine Vali Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakam vekili Dr. Polat Kara, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi, belediye başkanları, Oda Başkanları, Resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Nuri Üysen, bugüne kadar İskenderun’a kazandırdığı eserlere bir yenisini ekleyerek, gurur dolu bir açılış törenini daha gerçekleştirdi.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen, Prime Mall Alış Veriş Merkezi, Nuri Üysen Ortaokulu, Nuri Üysen Camii, Arsuz Haymaseki İlkokulu’na Necla Üysen Kütüphanesi ve daha bir çok eğitim kurumuna yaptığı katkılarla hayırseverlikte öncü isimlerden oldu.
 
Eğitim Gönüllüsü Hayırsever İşinsanı Nuri Üysen’in eşi Nejla Üysen’in adını taşıyan Bilim ve Teknoloji Uygulama Araştırma Merkezi (İSTE-BTM), bu merkezin kazandırılması ile yapımından açılışına kadar emeği geçen herkese, özellikle de iş insanı Halil Şahin’e çok teşekkür ettiğini söyledi.
Halil Şahin’in İTSO Başkanlığı döneminde İSTE’ye hukuk fakültesi kazandırılması için yaptığı girişimde bağışı yaptıklarını hatırlatan Nuri Üysen, hukuk fakültesi olmayınca Bilim ve Teknoloji Uygulama Araştırma Merkezi’ne karar verdiklerini söyledi.
Nuri Üysen’in bir çok kişi ve kuruma teşekkür ettiği konuşması sırasında duygusal anlar yaşadığı ve boğazının düğüm düğüm olduğu gözlendi.
Nuri Üysen’in konuşması sırasında kalabalık davetli topluluğu alkışlarla eşlik etti.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi de, Bugün Rektörlüğünün 21’inci ayını kutladığını ifade ederek “Gerçekten gecemizi gündüzümüze katarak üniversitemizi her alanda daha yukarılara taşımak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu projemiz de Hayırsever iş insanı Nuri Üysen’e anlattığımda hemen gereği neyse yaparız, dedi.
Hatay Valimizin önemli destekleriyle de üniversitemizin gelişmesini hızlandırıyoruz” dedi.
 
Hayırsever iş insanı Nuri ve Nejla Üysen’in torunu Nil Sümer de piyano resitaliyle müzik ziyafeti çekti, açılışa renk kattı.
 
Hatay Valisi Rahmi Doğan da İskenderun Teknik Üniversitesi’nin gelişmesine önemli katkı sağlayacak olan Bilgi Teknolojileri Merkezinin açılışının ülkeye önemli katkılar sağlayacağını belirterek şunları söyledi: “Bilgi Teknolojileri yarışı ülkeler arasında ciddi bir şekilde devam ediyor. Bu merkezde ve üniversitede öğrencilerimiz teknolojiyi daha iyi kullanarak yetişecekler…”
Vali Rahmi Doğan ile geniş katılımla İskenderun Teknik Üniversitesi Nejla Üysen Bilgi Teknolojileri Merkezi, açılış kurdelesi kesilerek hizmete girdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nuri Üysen’in Eserler Dizisine Bir Tane Daha Eklendi   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet