Skip Navigation Links

Yardım Meleklerine Gazetecilerden Anlamlı Ziyaret

Ülkemizin her köşesinde çaresiz insanlara çare olan Türk kızılayı Dünya’da örnek bir kuruluyu olarak gösteriliyor.

Yardım Meleklerine Gazetecilerden Anlamlı Ziyaret

Gündem   A+a-

  Türk Kızılayı İskenderun Şube yönetim kurulu Başkanı Recep Sivri ve yönetim kurulu üyelerini, Kızılay şube yönetim binasında ziyaret eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim kurulu üyeleri, burada Türk Kızılayı’nın yaptıkları çalışmaları dinlediler.
Ziyaret samimi bir ortamda geçerken İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, “Gecikmiş bir iade-i ziyaret oldu. Yapmış olduğunuz tüm çalışmaları yakından takip ediyoruz. Gerçekten Türk Kızılayı halkımızın her zaman yayında emek eden tüm Kızılay gönüllülerini kutluyorum” dedi.
İskenderun Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri ise, yapılan ziyaretten oldukça mutlu olduk. Bizler de sizlerde çok fazla yoğunluk yaşıyoruz. Bizlere yaptığınız bu ziyareti gerçekten çok önemsiyoruz. Gazetecilerimiz bizlerin sesi gözü ve kulağıdır. Bu konuda bizlere yön gösteriyorsunuz dedi.
Yapılan konuşmalar sonrasında ise Gazetecilere Kızılay binası gezdirildi ve burada yapılan tüm faaliyetler tek tek anlatıldı.
Kızılay iskenderun şube yurdunda kalan tüm öğrencilerin yemeğinden giyimine ve konforuna kadar herşey Kızılay şubesi tarafından karşılanıyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet