Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BEŞİKTAŞLILIK BİR DURUŞTUR!

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nin 19’uncu yıldönümü kutlamasına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaşlılık bir duruştur.

BEŞİKTAŞLILIK BİR DURUŞTUR!Web
TV

Spor   A+a-

 İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nin 19’uncu yıldönümü kutlamasına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaşlılık bir duruştur. Bizim Beşiktaşlılık bakışımız, rakiplerimizin değerini olduğu gibi kabullenip, saygıyla karşılamaktır” dedi.
 
İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nin 19’uncu yıldönümü kutlamasına AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve dernek üyeleri katıldı. İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve yönetimine, teşekkürlerini sunan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlılığın bir duruş olduğunu belirtip, şunları şunları söyledi:
 
“Bizim Beşiktaşlılık bakışımız, rakiplerimizin değerini olduğu gibi kabullenip, saygıyla karşılamaktır. Hatta onlarla birlikte yol yürümeyi bilmektir. Dolayısıyla sporun birleştirici ve kardeşlik tarafını önemsediğimi belirtiyorum. Beşiktaşımız için de son kongrede talep ettiğim, dilekte bulunduğum birlik ve beraberlik için yola çıktığımızı, bu seneyi birlik ve beraberlik yılı ilan ettiğimizi huzurlarınızda bir kere daha söylemek istiyorum.”
 
Çebi, programın düzenlenmesinde emeği geçen İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve yönetimine teşekkür etti.
Konuşmanın ardından Beşiktaş Başkanı Çebi’ye hediye takdim edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BEŞİKTAŞLILIK BİR DURUŞTUR! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş