Skip Navigation Links

Bu Aşk Engel Tanımaz

8 kasım günü sabaha karşı 03.45 te TBMM’inde verilen önerge ile Payas’ın ilçe olması kesinleşti.

Gündem   A+a-

 
Bu Aşk Engel Tanımaz…
 
8 kasım günü sabaha karşı 03.45 te TBMM’inde verilen önerge ile Payas’ın ilçe olması kesinleşti.
Payas’ta, sabahın ilk saatlerinde duyulan ilçe haberi ile büyük bir coşku yaşandı.
Ankara da bulunan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın akşam saatlerinde Payas’a gelmesi ve karşılanması, sağanak yağmura rağmen kutlamalara engel olamadı.
Payas otoban gişelerinde halk tarafından karşılanan Belediye Başkanı Bekir Altan, eşiyle birlikte uzun bir konvoy eşliğinde belediye binası önüne geldi. Kurbanların kesildiği karşılama töreni sırasında iyice bastıran yağmur, kutlamalara engel olamadı. Payas halkı yağmur altında sırılsıklam başkanını dinledi.
 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas’ın ilçe olma sürecini anlatırken duygulu anlar yaşandı. Meclis’te büyükşehir yasası ile ilgili bir çok madde üzerinde tartışmalar, hatta kavgalar çıktığını ama Payas’ın ilçe olması önergesi geldiğinde AK Parti, MHP ve CHP milletvekillerinin önergenin altına imza koyduklarını belirten Başkan Altan, "Payas’ın ilçe olması için elinden gelen desteği verenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun" dedi.
 
Başbakan’ın Talimatı ile
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Payas halkının seslenişine kayıtsız kalmayarak "Payas için gereğini yapın" talimatını verdiğini sözlerine ekleyen Başkan Altan, bu konuda Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in çok büyük gayretler gösterdiğinin altını çizerek teşekkür etti. Başkan Altan, önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir kutlama programı düzenleyeceklerini belirterek, "Payas burada, yağmura rağmen vatandaşımız burada. Biz Payas’a sırılsıklam aşığız” dedi.
 
Bekir Altan, ilçe olma sürecinde destek veren; Ak Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci’ye, Hatay milletvekillerine, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman’a, Yeniyurt Belediye Başkanı Hasan Avni Günal’a ve daha bir çok kişinin isimlerini sayarak hepsine teşekkür etti.
 
 
Payas Bu Vefa Borcunu Ödeyecek
 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Payas’ın ilçe olması ile Payas halkı bunu bir vefa borcu olarak görecek ve ilk seçimde bu vefa borcunu sadece Payas’ta değil, Dörtyol’da, İskenderun’da, bölgede ödeyecektir” dedi.
 
Altan, sözlerini "Durmak yok, yola devam" diyerek bitirdi.
Şiddetli yağmura rağmen kutlamalar gecenin geç saatlerine kadar sürdürdü.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet