Skip Navigation Links

Ekonomideki Gidişat Tedirgin Ediyor !

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD)’ı ziyaret etti.

Ekonomideki Gidişat Tedirgin Ediyor !

Gündem   A+a-

İGC Başkanı Diyap Atar başkanlığında gerçekleşen ziyarette konuşan ATSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin ışığında yürüdüklerini belirterek, ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir ortamda yaşama dileklerini ifade etti.
Sanayicinin, üreticinin yaşadığı zorlukların konuşulduğu ATSİAD ziyaretinde, ekonomideki kötü gidişatla alakalı acil tedbirlerin alınması ve toplumun her kesimine nefes aldıracak formüllerin hayata geçirilmesi gerektiği vurgulandı.
 
Ülke ekonomisinin zor süreçten geçtiği şu günlerde üreten Türkiye’nin modelini güçlendirmek adına planlama yapılması gerektiğini belirten ATSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez, Hatay’ın tarım üretimindeki verimliliğin sürdürülmesi için çiftçinin üretmesi, iş dünyasının ekonomiye katkısının sürmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.
 
Ülke ekonomisinin ekonomik hamlelerle düzelebileceğini oysa asıl sorunun “kontrolsüz göç” olgusu olduğunu ifade eden ATSİAD Başkanı Ceritbinmez, Avrupa ülkelerinin planlı bir göç politikası uyguladığını belirterek ülkemize gelişi güzel mülteci akınının tüm ülke vatandaşlarının kaygılandırdığını belirtti.
İGC Başkanı Diyap Atar, ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez’e “ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. Değerlendirmeleriniz bizler için çok kıymetli.” Dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet