Skip Navigation Links

'Teşkilatımızın İlgilisi Yoktur'

Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Naci Akkaya, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde (MKÜ) öğrenciler arasında yaşanan ve 12 kişinin gözaltına alındığı olaylarla i

Gündem   A+a-

 
Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Naci Akkaya, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde (MKÜ) öğrenciler arasında yaşanan ve 12 kişinin gözaltına alındığı olaylarla ilgili "Olayların yaşandığı gün gözaltına alınan kişilerin teşkilatımızla bir alakası yok" dedi.
Akkaya, Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, MKÜ- Öğrencileri Derneği'nin (ÖĞDER) öğrencileri baskı altında tutarak öğrencileri kendi yaptıkları eylemlere katılmaya ve kendileri gibi düşünmeye ve onları ezmeye yönelik çalışmalar yaptığını iddia etti.
Üniversite öğrencileri arasında yaşanan olayların yerel ve ulusal basında yer aldığını ve olayların gidişatıyla ilgili bazı yanlış anlamalar ve bilgi kirliliğinin bulunduğunu savunan Akkaya, olayların yaşandığı gün gözaltına alınan kişilerin teşkilatlarıyla bir ilgisinin bulunmadığını kaydetti.
ÖĞDER adlı derneğin öğrencilere yönelik faaliyetlerde bulunduğunu, baskı uyguladığını savunan Akkaya, 2 günden bu yana yaşanan olayların içerisinde olmadıklarını o günlerde şehir dışında bulunduklarını söyledi.
Vali, emniyet müdürü, jandarma komutanı ve rektöre seslenen Akkaya, üniversiteye okumaya gelen öğrencilerin burada misafir olduğunu ve onlara sahip çıkılması gerektiğini kaydetti.
Akkaya, MKÜ'de yaşanan olayların ülkesini sevenlerle bölmek isteyenler arasında olduğunu savundu
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet