Skip Navigation Links

İGC YÖNETİMİNDEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri Siyasi Partileri iadeyi ziyaret gerçekleştirdiler.

İGC YÖNETİMİNDEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

Gündem   A+a-

İlk ziyaretini MHP ilçe Baştanı Turan Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştiren Gazeteciler cemiyeti yönetimi burada genel konuların sohbetini gerçekleştirdiler. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyat Atar, daha önce bizlere yaptığınız ziyaretler nedeniyle sizlere teşükker ediyoruz. Bizlerde sizlere yönetim kurulu olarak İadeyi ziyaret gerçekleştirmek istedik dedi.
İlçe Başkanı Turan Bozkurt yapılan Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bölgemizin sesi sizlersizin her sürüçte bizlerin seslerini halkımızla buluşturuyorsunuz bu konuda sizlere teşekkür ederim dedi.
Yapılan ziyarette ülke ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu’da hazır bulundu.
Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri daha sonra ise CHP ilçe teşkilatına gerçekleştirildi. İadeyi ziyaret proğramında Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ta hazır bulundu.
İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu iadeyi ziyaret eden gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bizlerin yanında olması güzel bir tesadüf oldu dedi.
Başkan Diyap Atar ise göreve geldikten sonra bizleri ziyaret eden tüm siyase partilerimize iadeyi ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bugün de sizleri ziyaret etmek istedik dedi.
Hatay Büyüyşehir belediye Başkanı Lütfü Savaş’ta Gazeteciler cemiyeti yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.
İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Barın ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen İskenderun Gazeteciler vemiyeti başkanı Diyap Atar ve yönetimi burada ülke siyasetiyle ilgili sohbet gerçekleştirdiler. Başkan Barın, yapılan zayeretten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Cemiyet Başkanı Atar ise, tüm siyasi partilere aynı mesafede duruyoruz ve sesinizi her zaman duyurmaya çalışıyoruz dedi.
Son olarak İskenderun ak parti ilçe Yönetimine iade ziyeret gerçekleştiren Gazeteciler cemiyeti yönetimi buradaİlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve yönetimi tarafından karşılandı. Başkan Güven bugün bizleri teşkilat binamızda ziyaret eden İskenderun Gazeteciler cemiyetimize teşekkür ediyoruz dedi.
Başkan Diyap Atar ise tüm siyasi partilerimizi ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz ev sahipliğinizden dolayı sizleri kutluyorum dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet