Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sağlıklı yaşam yolculuğunda yeni yol arkadaşınız; Elizabet Tabaş Teymur

Elizabet Tabaş Teymur’un ‘Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi’nin açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti.

Sağlıklı yaşam yolculuğunda yeni yol arkadaşınız; Elizabet Tabaş Teymur

Sağlık   A+a-

 İskenderun’un genç ve idealist diyetisyenlerinden Elizabet Tabaş Teymur’un ‘Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi’nin açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Danışanlarına yaşam şekline göre beslenme düzeni oluşturup, sağlıklı yaşamın şifrelerini vermek ve bu yolda birlikte yürümek için ilk adımı atan Elizabet Tabaş Teymur, büyük bir aşkla mesleğini yürüteceği ofisinde hazır bulundurduğu ilave şeker içermeyen, siyez unu ve tam buğday unu ile hazırlanmış Sağlıklı atıştırmalıklar ve ürünlerle ilk günden farkını ortaya koydu
İşadamı Nebil Tabaş ve eşi Ketrin Tabaş’ın kızı, İskenderun’un önemli bir değeri Can Teymur ve Meri Teymur’un gelini olan Elizabet Tabaş Teymur’un Karaağaç Konarlı Mah. Uğur Mumcu Cad. No:85 Balm House Kat:1 Daire: 1 Arsuz/Hatay(Soulmate Caffe Üstü) adresinde hizmet verecek olan Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi’nin açılışına Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkadir Güven, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf oda başkanları, aileler, yakın dostları ve çok sayıda davetli katıldı.
“Sağlıklı yaşam için beslenmeye dikkat”
 
Kurdele kesimi öncesi açılış konuşması yapan Diyetisyen Elizabet Tabaş Teymur, açılışa katılan herkese teşekkür ederek, “‘Sağlıklı yaşam için Beslenmeye dikkat’ diyerek çıkmış oluğum bu yolda beni yalnız bırakmayarak davetime geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi ‘Beslenme sağlığın temelini oluşturur.’ Diyetisyenler olarak bizlerin amacı; sizleri sosyal hayatınızdan uzaklaştırmadan pratik ve alternatif yöntemlerle hayatınızı kaliteli bir yaşama dönüştürmektir.’ Bu sebeple yıllardır eğitimini almış olduğum beslenme alanındaki bilgi birikimimi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşabilmek adına ‘Beslenme ve Diyet Danışmanlık Ofisimi’ açıyor ve bu güzel günde beni yalnız bırakmayarak açılışımıza gediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
“Bereketli kazançlar temenni ediyorum”
 
Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi’ni açan Elizabet Tabaş Teymur’a hayırlı olsun temennisinde bulunan İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, “Eskiden hep diyetisyenlere giderdik. Şimdilerde kimsenin diyetisyenlere ihtiyacı kalmamış. Artık beslenme alışkanlığının düzenlenmesi için ‘Beslenme ve Diyet Danışman’larına ihtiyaç duymaktayız. Bugün de Elizabet kardeşimizin ‘Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi’nin açılışında biraradayız. Nezih bir işyeri, nezih bir ortam, el emeği ile hazırlanmış sağlıklı ürünler… Bu işyerinin kardeşimize, eşine ve ailesine hayırlar getirmesini diliyoruz” diye konuştu.
Daha önce nikah şahitliğini yaptığı Elizabet Tabaş Teymur’un işyeri açılışını da gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu belirten Hatay Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Özel ise, “Elizabet kardeşimizin nikah akitliğine şahitlik etmiştik bugün de işyerinin açılışına şahitlik ediyoruz. Ben hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bereketli kazançlar temenni ediyorum. Meslek hayatında başarılar diliyorum. Kendisine eşine ve ailesine bu işyerinin açılışı bereket ve huzur getirsin” şeklinde konuştu.
Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar ise Elizabet Tabaş Teymur’u tebrik ederek, yeni işyerinin bol kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.
Yapılan konuşmaların ardından Elizabet Tabaş Teymur’un ‘Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi’nin açılış kurdelesi protokol ve davetliler tarafından kesildi.
Karakılçık Unlu yiyeceklere tam not
 
Nebil Tabaş, Can Teymur ve eşi İlyas Teymur ile birlikte konuklarını kapıda karşılayan Elizabet Tabaş Teymur kurdele kesimi sonrası protokol üyelerine işyerini gezdirerek kendi elleriyle hazırladığı Karakılçık Unu ve doğal şekerden yapılan yiyecekleri ikram etti. Elizabet Teymur, danışanları ile buluşacağı için de oldukça heyecanlı olduğunu söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş