Skip Navigation Links

BUĞDAY HASADINDA ÖZOVA GELENEĞİ 36 YILDIR BOZULMUYOR

ÖZOVA TARIM, sembolik bir fiyatla ilk alımı gerçekleştirdi.

BUĞDAY HASADINDA ÖZOVA GELENEĞİ 36 YILDIR BOZULMUYORWeb
TV

Ekonomi   A+a-

 Amik Ovasında ilk buğday hasadı yapıldı ve 36 yıllık gelenek bozulmadı. Bölgemizin en büyük çiftçi dostu firması ÖZOVA TARIM, sembolik bir fiyatla ilk alımı gerçekleştirdi.
Amik ovasının verimli topraklarında yetişen buğday, çiftçilerin gelecek umudunu taşıdığı ürünlerin başında geliyor. Kıraç alanlarda ekili buğdaylar olgunlaşıp başak verdi ve biçerdöverlerle hasada başlanıldı.
ÖZOVA FARKI
Üretim sürecinde sarf edilen emeğin karşılığını almak isteyen çiftçiler ürünlerini en iyi fiyata satmayı amaçlıyor. Çiftçilerin bu talebinin karşılık bulduğu isim ise 36 yıldır değişmiyor; ÖZOVA TARIM.
Ülke tarımında her geçen gün daha önem arz eden ve üretimin devletçe teşvik edildiği Buğday’ da bu yıl hasadın yüksek seviyelerde gerçekleşmesi bekleniyor.
Yıllardır çiftçinin ürünlerini değerinin üstünde alan ve çiftçi dostu olan ÖZOVA TARIM, buğday alımlarıyla ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı.
Bölgede yetişen ilk buğdayı sembolik fiyatla alarak sezonu açan ÖZOVA TARIM, bölge çiftçisinin alın terinin karşılığını bulması yönündeki alım politikasını bu yılda devam ettirecek.
Altın sarısı sap ve başaklarından teknolojik araçlar yardımıyla özenle ayrıştırılan buğday taneleri, Türk ekonomisine ciddi katkı veren ÖZOVA TARIM’ın silolarına depolanıyor. Tarlada arta kalan bitkinin sapları tarım araçları ve makineler yardımıyla balyalanıp, kaba yem olarak değerlendiriliyor. Kaba yem fiyatlarının yüksek olması nedeniyle çiftçiler, gelirlerine ek katkı sağlıyorlar.
Çiftçilerin tarımla her türlü taleplerini karşıladıklarını belirten ÖZOVA TARIM yönetim kurulu başkanı Murat İçcan“ Ülkemiz tarımının gelişmesi ve dışa bağımlılığın kalkması için üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Kalkınan, gelişen ve büyüyen bir çiftçi ülkenin tarımsal bağımsızlığını yaratır. Çiftçilerimizin alın terlerinin karşılığını bulması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. 36 yıldır bu yöndeki alım politikamız yüzünden ÇİFTÇİ DOSTU olarak görülüyoruz. Bu yılda alım politikamız çiftçilerimizin kazanması yönünde olacaktır. Tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli mahsuller diliyoruz. “ dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BUĞDAY HASADINDA ÖZOVA GELENEĞİ 36 YILDIR BOZULMUYOR videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet