Skip Navigation Links

Günışıği Lisesi Türkü Gecesi Muhteşem Geçti

Kaymakam İstedi Adnan Ağır Islak Islak Söyledi

Günışıği Lisesi Türkü Gecesi Muhteşem Geçti Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Günışığı Anadolu Lisesi, pandemi nedeniyle uygulanan yasaklar ve uzaktan eğitimle, sınav hazırlıklarıyla geçen dönemin stresini türkü dolu bir gecede attırmak amacıyla bölge protokolü, öğrenci ve velilerine keyifli bir gece yaşattı.
 
Arsuz Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenen türkü gecesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Her türkünün bir hikayesi olduğu gerçeğinden yola çıkarak, Günışığı Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Mustafa Dolap ve 8 öğrencisi tarafından hazırlanan programa Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Aydemir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Barkın... Arsuz İşinsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır Arsuz Esnaf Derneği Başkanı Diyap Gökpınar, Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Yusuf Gökpınar, kurum müdürleri, veli ve öğrenciler katıldı.
Türkülerin seslendirildiği anlarda keyifle eşlik eden konuklar, her türkünün hikayesini hissederek duygusal anlar yaşadılar.
Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar'ın özel ricasıyla ARİAD Başkanı Adnan Ağır, yıllardır özel gecelerde okuduğu Cem Karaca'nın 'Islak Islak' şarkısını seslendirdi.
Her okuduğunda Cem Karaca'nın performansını aratmayan Adnan Ağır, Kaymakam Hasan Gökpınar başta olmak üzere tüm davetlilerin güçlü alkışlarıyla performansını tamamladı.
14 türkünün hikayesiyle birlikte seslendirildiği program, konuklar tarafından çok beğenildi.
Günışığı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü ve Ortağı Özkan Sinan Gökpınar, ilçede farklı etkinliklerle vatandaşların hoşça vakit geçirecekleri projeler üretmeye devam edeceklerini belirterek, Müzik Öğretmeni Mustafa Dolap ve öğrencilerini hazırladıkları muhteşem programdan dolayı tebrik etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Günışıği Lisesi Türkü Gecesi Muhteşem Geçti  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet