Skip Navigation Links

Fatma Görgen Selimoğlu, Başkan Fadıl Keskin’e Sordu:

“44 Proje Ne Zaman Hayata Geçecek?”

Fatma Görgen Selimoğlu, Başkan Fadıl Keskin’e Sordu:

Dörtyol   A+a-

 Cumhur İttifakı Dörtyol Belediye Meclis Üyesi Fatma Görgen Selimoğlu “Hiç kimsenin belediye meclis üyelerini töhmet altında bırakmaya hakkı yok. İdarenin beceriksizliği yüzünden biz vatandaşla karşı karşıya gelmek istemiyoruz. Vatandaş bizde 44 projenin ne zaman hayata geçeceğini soruyor, bizde Belediye Başkanına bu projelerin ne olduğunu, ne zaman yapılacağını soruyoruz.” dedi.
Dörtyol Belediye Meclisinin 09 Mayıs 2022 Pazartesi günü yapılan 5. Birleşiminin ardından gazetemize bir açıklama yapan Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Fatma Görgen Selimoğlu; “1993 yılında alınan bir meclis kararı 30 yıllık ihmalin ardından meclisimize getiriliyor. Emlak İstimlak Müdürlüğü konu hakkında sağlıklı bir açıklama yapamıyor, dekontların fotokopileri var, asılları yok. Ödemelerin Belediyemiz muhasebesinde kayıtları yok. Hal böyle iken meclisimizin bir karar alması bekleniyor. Bizim böyle bir karar alma yetkimiz yok deyince de bizi vatandaşın işini halletmemekle suçlamayı amaçlıyor ve hemşerilerimiz ile karşı karşıya getiriyorlar. Belediyemizin bir an evvel kurumsal bir kimlik kazanmasını, iş ve işlemlerin yasalara uygun bir şekilde yapılmasını talep ediyoruz.” dedi.
 
 
“Vatandaş Bize Soruyor, Biz de Belediye Başkanına!”
Cumhur İttifakı Dörtyol Belediye Meclis Üyesi Fatma Görgen Selimoğlu, 44 projenin ne zaman hayata geçeceği yönünde sorulara muhatap kaldıklarını ama olumlu bir yanıt veremediklerini de belirterek; “Seçim öncesi vatandaşlarımıza 44 proje sözü verdik. Hemşerilerimiz tabi olarak bizden hizmet bekliyor ve bu sözümüzü bize hatırlatıyor. Biz de meclis birleşiminde Başkan beye verdiği sözü hatırlattık. Biz hizmete her zaman hazırız ve açık destek veririz. Yeter ki akılcı olsun, doğru hazırlansın, yasalara uygun, bütçesi belirlenmiş, ilgili kurumlardan izinleri alınmış, mimari ve statik projeleri yapılmış ve gerçekleştirilebilir olsun. Biz hemşerilerimizin menfaatleri yönünde yapılan çalışmaların açık destekçisiyiz. Kişiler yerine, toplumun mutluluğunu hedef alan çalışmaların bir an evvel başlamasını arzuluyoruz.” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet