Skip Navigation Links

Binbay Son Yolculuğuna Uğurlandı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ( İTSO) Meclis Başkanı Mehmet Binbay’ın cenazesi, ilk olarak İTSO binası önüne getirildi.

Gündem   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ( İTSO) Meclis Başkanı Mehmet Binbay’ın cenazesi, ilk olarak İTSO binası önüne getirildi.
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, burada yaptığı konuşmasında, İTSO Meclis Başkanı Mehmet Binbay’ın mükemmel bir insan olduğunu ve görevini en iyi şekilde ifa ettiğini belirterek, birlikte uyum içerisinde şehrimize hizmet için çalışma yürütüldüğünü ifade etti.
Üç yıldır İTSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Binbay’ın cenazesi, ardından İskenderun Merkez Kaptanpaşa Camiine getirildi.
Öğle namazına müteakip kılınan cenaze törenine, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Salih Güder, belediye meclis üyeleri, DTO, İTSO yönetimi, oda başkanları, işadamları ve yakınları katıldı.
1972’den bu yana İTSO Meclis üyeliği, 80-94 yılları arası üç dönem yönetim kurulu başkanlığı, iki dönem TOBB yönetim kurulu üyeliği, 2009’dan bu yana da İTSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Binbay’a, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından 30 yıllık hizmet şeref belgesi verildiği belirtildi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek de cenaze töreninde acılı aileye başsağlığı ve sabır diledi.
73 yaşında yaşama veda eden İTSO Meclis Başkanı Mehmet Binbay, İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun kıldırdığı cenaze töreninin ardından, Karaağaç Asri Mezarlığı’nda defnedildi.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet