Skip Navigation Links

Homend Antakya Belediyespor Fenerbahçe’yi Konuk Ediyor

İlimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden Homend Antakya Belediyespor 4 Kasım Pazar günü kendi evinde ligin en güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’yi

Spor   A+a-

 
Geri Sayım Başladı, Avrupa Fatihi Dev Maça Hazır…
Homend Antakya Belediyespor Fenerbahçe’yi Konuk Ediyor
Maç Pazar Günü 14.00’de
 
İlimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden Homend Antakya Belediyespor 4 Kasım Pazar günü kendi evinde ligin en güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’yi ağırlayacak.
Homend Antakya Belediyespor, kendi evinde oynamanın avantajı ve coşkulu taraftar desteğiyle Fenerbahçe maçını galibiyetle kapatmayı hedefliyor.
4 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma öncesinde takımda
sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor. Deplasmanda Oynadığı Maçta Litvanya Ekibini Yenmeyi Başararak Euro Cup’ta 2’de 2 Yapan, moral ve motivasyonu üst seviyede bulunan temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor’da Fenerbahçe maçı için tek hedef galibiyet olarak belirlendi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak maçla ilgili yaptığı açıklamada “ Oyuncularımız maç için hazırlıklarını tamamladı, oldukça formdalar, Fenerbahçe maçını kazanarak başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Bu maçı kazanırsak bütün Türkiye hatta Avrupa Antakya’yı, Hatay’ı konuşur. Bu maç yalnızca bir basketbol maçı olarak değil, şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak bir maç olarak bakıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi takımımıza destek olmak üzere Fenerbahçe maçına davet ediyoruz.” dedi.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet