Skip Navigation Links

MİNİKLERDEN “BİR TOHUM HİKAYESİ”

Payas Çağlalık İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri “Bir Tohum Hikayesi” etkinliği çalışması yaptılar,

MİNİKLERDEN “BİR TOHUM HİKAYESİ”

Payas   A+a-

 Payas Çağlalık İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri “Bir Tohum Hikayesi” etkinliği çalışması yaptılar, Tohumlardan ilk bitkilerini yetiştiren öğrenciler fidanlarını doğaya diktiler.
 
Projenin sahibi ve yürütücüsü Kermehan Ay öğretmenin önderliğinde Çağlalık ilkokulu anasınıfı öğrencilerinin yaparak yaşayarak öğrenmeleri ve öğrenmenin kalıcı olması amaçlandığı proje ile Okul Öncesi çocuklarının hazır bulunuşluk düzeylerine uygun olarak belirlenen bitki tohumları önce minik öğrenciler tarafından çimlendirilerek fideler haline getirildi. Tema çocuk etkinliklerinden yararlanılarak doğayı seven ve doğayı tanıyan bireyler yetiştirmenin amaçlandığı etkinlikte öğrenciler tohumların fidan haline kadar geçen değişimleri gözlemleme fırsatı da buldular.
 
Kermehan Ay; “Proje sayesinde Anasınıfı öğrencilerinin doğada hissederek, dokunarak, koklayarak ve duyarak farklı deneyimler yaşama fırsatı bulması; böylece hem bedensel, hem de zihinsel gelişimlerinin olumlu yönde desteklenmesi hedeflemekteyiz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet