Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Konacık’ta En Acı Protesto Eylemi !

Gülşen Savcı Olmak İstiyordu !

 Arsuz Konacık’ta En Acı Protesto Eylemi !Web
TV

Arsuz   A+a-

Ölüm Yolu Hayalleriyle birlikte Gülşen’i de Aldı
 Arsuz Konacık Mahallesi Uçar ailesinin kızı 12 yaşındaki Gülşen Uçar, okul dönüşü bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.
Avcılarsuyu Ortaokulundan okul çıkışı evine gitmek üzere anayolda ilerleyen 12 yaşındaki Gülşen Uçar’a, kaldırım olmaması nedeniyle yolun kenarında yürürken bir otomobil çarptı.
Gülşen’in en büyük hayali Cumhuriyet Savcısı olmaktı ama 12 yaşında kazaya kurban gitti.
12 yaşındaki Gülşen Uçar’ın ailesi, yakınları ve mahalle halkı, Avcılarsuyu Ortaokulundan arkadaşları, Arsuz Konacık yolunda kaldırım olmamasını protesto etmek, yeni canların yitirilmemesi ve farkındalık yaratmak için kazanın olduğu yerde protesto eylemi yaptı ve Gülşen Uçar’ın hayatını kaybettiği yere çiçek bıraktı.
Gülşen’in hayatını kaybettiği yolda bugüne kadar 9’u ölümlü 17 kaza meydana gelmesine rağmen yetkililerin duyarsız kalması acılı ailelerin eylemi ile protesto edildi.
Önce Gülşen Uçar’ın arkadaşı gözyaşları arasında isyan etti ve ardından baba Murat Uçar, yetkilileri göreve davet ettiği konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı ve duygularını ifade ederken nutku tutuldu, evlat acısıyla boğazı düğüm düğüm oldu.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin EXPO başta olmak üzere devasa projelere para aktardığı gibi halkın isyanını görmezden geldiğini ve çok işlek olan yola kaldırım yapmayı önemsemediğini belirten Acılı Baba Murat Uçar, bugüne kadar 9’u ölümle sonuçlanmış 17 kaza yaşanan yolda başka canların yanmaması için yetkilileri göreve davet etti.
 
 
 
 
 
 
 Arsuz Konacık’ta En Acı Protesto Eylemi ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş