Skip Navigation Links

İGC de Aslan, Güven Tazeledi

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Şehmus Aslan, güven tazeledi.

Gündem   A+a-

 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Aslan, Güven Tazeledi

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Şehmus Aslan, güven tazeledi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Konferans Salonunda düzenlenen genel kurulun divan başkanlığını Hamit Saçar, divan üyeliklerini ise Yaşar Güllü ve Mustafa Atav yaptı.
Tek liste halinde gidilen seçimde yapılan oylamanın ardından Aslan yeniden başkanlığa getirildi.
Aslan, genel kurul sonrası yaptığı konuşmada, cemiyet olarak faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirtti.
Gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirme, yönlendirme ve kamuoyu oluşturmada önemli görevler üstlenmekte olduğunu ifade eden Aslan, şöyle devam etti:
"Basın sektöründeki sıkıntıları biliyoruz. Ülkemizde demokrasinin, kurum ve kurallarıyla yerleşik hale dönüşebilmesi için, gazetecilerin çalışma ortamlarının iyileştirilmesi gerekmektedir. Basın çalışanlarının sosyal haklarının korunması, haber alma ve basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin kaldırılması, doğru, ilkeli, kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışının benimsenmesi, her koşulda meslek etiğinin gözetilmesi, basın çalışanlarının haklarına sahip çıkılması ve özgür çalışma ortamı sağlanması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz."
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'na Ömer Soylu, Hamit Saçar, Rızkullah Terbiyeli, Sabahattin Uygun, Ufuk Aktuğ, Duran Yenievli, Yılmaz Akpınar ve Ersan Çalışkan getirildi.
 
 


Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Fuat KAYA 1 Kasım 2012 Perşembe
SEVGİLİ CEMİYET BAŞKANIMIZ ŞEHMUS ASLANI VE YÖNETİM KURULUNU TEBRİK EDER, ÖZVERİLİ, GÜZEL VE BAŞARILI ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMINI DİLERİM. FUAT KAYA İSKENDERUN TİCARET LİSESİ MEZUNLARI DERNEK BAŞKANI
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet