Skip Navigation Links

Uygun Fiyat Politikası Sosyal Sorumluluğumuz

Her Engelli Hayatın İçinde Olmayı Hakediyor

 Uygun Fiyat Politikası Sosyal Sorumluluğumuz

Gündem   A+a-

İskenderun’da Gelişim ve Palmiye Hastaneleri karşısında hizmet veren SAM Medikal, medikal malzemelerde en iyi marka çeşitleri ve sarf ürünlerinde uyguladığı uygun fiyat politikasıyla dikkat çekiyor.
Her yaş grubunda engelleri kaldırmak ve engelli insanların toplum içerisinde sosyal hayatlarına mutlu bir şekilde devam etmelerini sağlamak için tekerlekli sandalye, Wolker, koltuk değnekleri başta olmak üzere tüm ürünlerinde uygun fiyat politikası izleyen SAM Medikal, SGK ile anlaşmalı olarak da her türlü kolaylığı sağlıyor.
Hasta bezlerinde de ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar servis yaptıklarına dikkat çeken Çamkes, günümüzde engelli ve yatağa bağımlı hastası olan ailelerin yaşadıklarını düşünmekle de yükümlü olduklarına vurgu yaptı.
SAM Medikal Sahibi Samet Çamkes, ilk günden bu yana ortaya koydukları prensiplerin geçerli olduğunu belirterek, her yaş grubunda engellilerin hayatın içinde olabilmelerine olanak sağlamak için tekerlekli sandalye çeşit ve modelleri başta olmak üzere tüm ürünlerde uygun fiyat politikasının devam ettiğini söyledi.
SAM Medikal’in uygun fiyat politikasını belirlerken, engelli bireylerin yaşadıkları maddi ve manevi zorlukları göz önünde bulundurduklarına dikkat çeken Samet Çamkes, şirket olarak medikal ürün sektöründeki faaliyetlerini sosyal sorumluluk olarak gördüklerinin altını çizdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet