Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Asi Bir Can Daha Aldı

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da bir kişi bilinmeyen bir nedenle Asi Nehrine düştü.

Gündem   A+a-

 
Asi Bir Can Daha Aldı
 
Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da bir kişi bilinmeyen bir nedenle Asi Nehrine düştü. Nehre bir kişinin düştüğünü gören yoldan geçen vatandaşların polise haber vermesiyle nehirde arama çalışması yapan AFAD'a bağlı dalgıçlar Sudan 35 yaşındaki Hüseyin Duymazer'in cesedini çıkardı.
Akşam saatlerine Hatay İmam Hatip Lisesi'nin hemen yanından geçen Asi Nehri'nin kenarına bisikleti ile gezen Hüseyin Duymazer bilinmeyen bir nedenle nehre düştü. Yoldan geçen vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen AFAD'a bağlı Arama Kurtarma Ekibi'nden iki dalgıç nehir içerisinde 1,5 saat arama yaptı. Dalgıçlar 6 metre derinliği bulan nehrin dibinde Duymazer'in cesedi ile karşılaştı.
Sedye ile Asi Nehri'nden çıkarılan Duymazer'in cesedinin ambulansa konulması sırasında olay yerinde bulunanlar cesedin yüzünün açılmasını istedi. Arama çalışmalarını izlemeye gelen bir kişi cesedin ortağı Hüseyin Duymazer'e ait olduğunu söyleyip bağırdı.
Tanıdıkları, bekar olan Duymazer'in lastikçilik yaptığını, alkollü ve dengesini kaybedip düşmüş olabileceğini öne sürdü.
Üzerinden kimliği ve cüzdanı çıkan Duymazer ambulansla Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar