Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Dişhekimleri Odası 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Hatay Dişhekimleri Odası olarak iki yılda bir Nisan ayında yapılan Genel Kurulu ve Seçimler 23-24 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirdik.

 Hatay Dişhekimleri Odası 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Sağlık   A+a-

 Hatay Dişhekimleri Odası 19. Olağan Genel Kurulu saat 14.00 de Oda hizmet binamızda yapıldı.
Divan Kurulu Başkanlığına İnayet Taşçı, Katip üyeliklere Eşref KANADLI ve Başak ORUKOĞLU seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunduktan sonra gündemin diğer maddelerine geçildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Nebil Seyfettin, odaların kuruluş amaçlarını, mesleğimiz ve TDB ile ilgili son gelişmeleri, ilimiz ve bölgemizdeki sorunları kapsayan bir konuşma yaptı.
Konukların konuşmasının ardından Çalışma Raporunu Genel Sekreter Davut Akemoğlu, 2021 yılı bilançosu gelir-gider farkını ve 2022 yılı tahmini bütçesini Sayman Leyla Ergün, Denetleme Kurulu raporunu Meşlin Şenay BAT okudu.
Raporlar Genel Kurul üyeleri tarafından oybirliği ile ibra edildi.
Samimi bir havada tamamlanan Genel Kurulun ilk günü dilek ve temennilerle sona erdi.
Seçim Kurulu tarafından mazbatalarımız verildikten sonra odamız organlarında görev dağılımı yapılarak siz değerli basın mensubu ile paylaşılacaktır.
19. Olağan Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran HAMOK Oda Başkanlarına, Yönetim Kuruluna, ADSM Başkan Vekiline, HAGİAD, HASİAD Dernekleri Başkanlarına, HMKÜ Kurma ve Yaşatma Vakfı Başkanına, Sivil Toplum Örgütleri Başkanlarına, Yönetim Kurulu Üyelerine, Basın Mensubuna, Genel Kurul ve Seçimlere katkı veren ve emeği geçen tüm üyelerimize teşekkür eder; yeni dönemin mesleğimize, üyelerimize, kentimize ve toplumumuza hayırlı olmasını dileriz.
Hatay Dişhekimleri Odası
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş