Skip Navigation Links

Antakya bondosu İskenderunu Şenlendirdi

Antakya Belediyesi bando ekibi İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın merkezinde Marşlarla birlikte güncel parçaları seslendirerek caddede konser verdi

Gündem   A+a-


 
Antakya bondosu İskenderunu Şenlendirdi
 
Antakya Belediyesi bando ekibi İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın merkezinde Marşlarla birlikte güncel parçaları seslendirerek caddede konser verdi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin davetlisi olarak gelen Antakya Belediyesi’nin esnaflardan kurulu 18 kişilik bando ekibi caddede birbirinden güzel marşlar ve güncel müzikleri seslendirdi. İskenderun belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, CHP ilçe Başkanı Dr Süleyman Uyar’ında katıldığı gösteride vatandaşlar tempo tuttu marşlara eşlik etti.Yoldan geçenlerin dikkatini çektiği, kreş çocuklarının izlemeye geldiği 7 den 70 vatandaşın alkış tuttuğu konserde İskenderunlular unutulmaz bir gün yaşadı.
İskenderun gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan Antakya belediyesi ile Cumhuriyet etkinlikleri çerçevesinde Cemiyet önünde bir konser planlandığını belirterek,”Antakya Belediye bandosunu dün il merkezinde programlarının olması nedeni ile bugün burada konser verdiler. Güzel bir konser oldu. İzlemeye gelenler yoldan geçerken bekleyip tempo tutmaları bizleri mutlu etti.”dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yılının büyük bir coşku içerisinde kutlandığını ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dedeği gibi Cumhuriyet bir fazilettir diyerek şunları söyledi:
“Cumhuriyet Çağdaşlıktır, özgürlüktür. Bugün bütün Orta Doğu ülkeleri içerisinde biz laik demokratik ve özgürce yaşayabiliyorsak, bunu Mustafa Kemal ve arkadaşlarına borçluyuz. Onların bize emanet ettiği Cumhuriyeti yaşatmak ve sahip çıkmak gibi ulvi bir görevi üstlenmiş durumdayız. Bu bir vebaldir ve bu görevimizi sonuna kadar yerine getirmek bizden sonra gelecek nesil için bir sorumluluktur. Türkiye Cumhuriyeti eski ve köklü gelenekleri olan bir cumhuriyettir. Bu sebeple emperyalist ülkelerin kölesi durumuna düşmemek için Cumhuriyete sahip çıkacağız. Cumhuriyetimizin 89. kuruluş yıldönümünde böyle bir etkinliği düzenlediği için İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan başta olmak üzere yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.”
 
 
 

Antakya bondosu İskenderunu Şenlendirdi videosunu izlemek için tıklayın.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet