Skip Navigation Links

Kader Birliği Yemini Mezara Kadar!!!

Hatay'ın İskenderun İlçesine bağlı Akçalı Beldesi ve Beyköy Köyü'ne yurt dışından gelen kara haber herkesi şok etti.

Gündem   A+a-

 
İnanılması güç ama gerçek olay Suudi Arabistan’da yaşandı.. Hatay’ın İskenderun İlçesine bağlı Akçalı Beldesi ve Beyköy Köyü’nden iki genç geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybedince, bir buçuk ay önce kalp krizinden ölen arkadaşlarının peşinden sonsuzluğa gittiler..
Hatay’ın İskenderun İlçesine bağlı Akçalı Beldesi ve Beyköy Köyü’ne yurt dışından gelen kara haber herkesi şok etti.
Gurbet ellerde kader birliği yapan üç kişi bir buçuk arayla ölünce, bu kader birliğinin mezara kadar olduğu gerçeği anlaşılmış oldu.
Gelen şok haber ise aynı işyerinden üç kişinin bir buçuk ay arayla ölümünün haberiydi..
Temmuz ayı ortalarında Suudi Arabistan’ın Medine kentinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden mermer atölyesi sahibi Gökhan Gökpınar’ın ardından önceki gün gelen kara haberde, iş arkadaşları aynı zamanda köylüsü olan Kerem Ramazanoğlu ile Bülent Çoban da geçirdiği trafik kazasında hayatlarını kaybettikleri duyulunca herkes bir kez daha derinden sarsıldı.
Gökhan Gökpınar’ın acısı daha yüreklerde yaşanmaya devam ederken iş arkadaşları aynı zamanda köylüsü olan 25 yaşındaki yeni nişanlı Kerem Ramazanoğlu ile 34 yaşındaki iki çocuk babası Bülent Çoban, geçirdikleri feci kazada hayatlarını kaybettiler.
Kerem Ramazanoğlu ile Bülent Çoban’ın Akçalı Beldesi ile Beyköy Köyü’nde aile yakınlarının acısı çok büyük ve cenazelerinin getirilmesi için gerekli işlemlerin en kısa sürede bitirilmesi için yetkililerden destek bekliyorlar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet