Skip Navigation Links

Taraftar Çileden Çıktı

İskenderunspor’un sahipsizliği devam ediyor.

Spor   A+a-

 
İskenderunspor’un sahipsizliği devam ediyor. Geçtiğimiz hafta alınan galibiyetle nefes alan İskenedrunspor’a yönetim kurulu üyelerinin hala gelip destek vermemesi taraftarları da çileden çıkarttı.
Hafta sonu oynanan maçın galibiyetinin ardından takıma teşekkür etmek için tatlı alarak tesislere giden Amigo Buruno ve taraftar Şehmuz kanat aldıkları baklavalarla tesislere giderek futbolculara ikramda bulundular.
Karşılarında İskenderunspor sevdalılarını gören futbolcular ise oldukça duygulandılar. Bu güne kadar yönetim kurulu üyelerinden beklenen bu yaklaşımı taraftarların yapması kendilerini bir o kadar da çok sevindirdi.
Tatlıları birlikte yiyen ve kendileriyle sohbet eden futbolcular, taraftarlara yaptığınız bu davranış bizleri mutlu etti gerçekten sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz bu kadar kısıtlı imkanlarla bu takımın formasını layık olduğu gibi temsil etmeye çalışıyoruz elimizden bunlar geliyor açıklamalarını yaptılar.
Amigo buruno ise bizler sizleri için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz taraftarlar olarak maçın başlaması ile bitimine kadar bağırıyoruz arkanızdayız sizlerinden ricamız bu takımı sizler kurtaracaksınız bu takımı sadece Sedat Uysal’a bırakıp gitmişler hiçbir yönetim kurulu üyelerini göremiyoruz bu da bizleri çok üzüyor açıklamalarını yaptılar.
 
 

 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet