Skip Navigation Links

TOKİ Körfez Okullarına 23 Nisan’la Bahar Geldi

Körfez İlkokulu ve Ortaokulu,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı eşsiz güzellikte kutladı.

TOKİ Körfez Okullarına 23 Nisan’la Bahar Geldi Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Düğünyurdu Toki konutlarında faaliyet gösteren Körfez İlkokulu ve Ortaokulu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı eşsiz güzellikte kutladı.
Okul Müdürü Vedat Parlak’ın konuşmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Müzik eşliğinde dans gösterilerini yapan anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri, hünerlerini sergiledikleri gösterilerinde sadece derslerinde değil, sosyal etkinliklerde de başarılı olduklarını ortaya koydular.
Halayların çekildiği, Türk Devletlerinin tarihteki yerlerine göre anons edilerek bayrakları ve flamalarıyla gösterildiği, kaşıkla yumurta taşıma, mumyalama, sandalye kapma yarışması heyecanı ve şiirlerin okunduğu 23 Nisan gösterilerinde keyifli anlar yaşayan Atatürk çocukları, güneşli ve güzel bir bahar gününde bayramlarını doyasıya kutladılar.
Müzik eşliğinde yaptıkları gösterilerle veli ve öğretmenlerine keyifli ve duygusal anlar yaşatan Körfez İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatacak birer yıldız olduklarını gösterdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOKİ Körfez Okullarına 23 Nisan’la Bahar Geldi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet