Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İKTİDAR YATIRIMLARDA HATAY'I PAS GEÇİYOR

GÜZELMANSUR: YOL YAPMAKLA ÖVÜNE İKTİDAR HATAY'DA 38 KM'LİK YOLU YAPAMADI

İKTİDAR YATIRIMLARDA HATAY'I PAS GEÇİYORWeb
TV

Gündem   A+a-

 CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur TBMM'de yaptığı konuşmada yol yapmakla övünen AKP iktidarının Belen-Antakya arasındaki 38 km'lik yolu yapmadığına dikkat çekerek "Hatay'ı yatırımlarda hep pas geçiyorsunuz ama merak etmeyin Hatay halkı da ilk seçimlerde sizi pas geçecek" dedi.
 
 
Güzelmansur şöyle konuştu:
 
 
 
Yaz başladı, seçim bölgem olan Hatay'da "dağın diğer tarafı" diye adlandırdığımız Antakya, Defne, Samandağ, Altınözü, Kırıkhan, Reyhanlı, Hassa ve Yayladağı'ndan yazlık ilçemiz olan Arsuz'a gitmek isteyen hemşehrilerimin de trafik çilesi başladı. Çünkü Arsuz'a giderken trafik yoğunluğundan dolayı Belen ilçemizi geçmek en az on beş dakika sürüyor. Bu yoğunluk da sürekli trafik kazalarına sebep oluyor.
 
 
 
Buradan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına sesleniyorum: Edirne'den başlayan, Belen'de sona eren 1.200 kilometrelik otoyolu yapıyorsunuz ama Belen'den Antakya'ya kadar 38 kilometrelik yolu projelendirilmiş olmasına rağmen yapmıyorsunuz. Hatay'ı yatırımlarda hep pas geçiyorsunuz ama merak etmeyin Hatay halkı da ilk seçimlerde sizi pas geçecek, size 'bye bye' diyecek."
İKTİDAR YATIRIMLARDA HATAY'I PAS GEÇİYOR videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar