Skip Navigation Links

İGC’den Emniyet Müdürü Güneş’e Ziyaret

İSKENDERUN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNEŞ’E ZİYARET

İGC’den Emniyet Müdürü Güneş’e Ziyaret

Gündem   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar ve beraberindeki yönetim kurulu, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü ve 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle başarılı çalışmalarıyla öne çıkan İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i makamında ziyaret ettiler.
 
Gerçekleşen ziyarette İGC Yönetimi, polis teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünde tüm emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutlayarak, sağlık, mutluluk ve başarılar dilediler.
 
İGC Başkanı Diyap Atar, emniyetin son dönemlerde asayiş, kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadelede çok önemli başarılar elde ettiğini gördüklerini belirtti. Atar, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetime, gazetecilerin kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
 
Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ziyaret; İGC Başkanı Atar’ın Emniyet Müdürü Güneş’e çiçek takdim etmesiyle son buldu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet