Skip Navigation Links

GÜZELMANSUR: HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAĞIT ÜSTÜNDE KALDI

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur TBMM'de yaptığı konuşmada, 5 ay önce kurulan Hatay Orman Bölge Müdürlüğü'ne atama yapıldığına,

 GÜZELMANSUR: HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAĞIT ÜSTÜNDE KALDIWeb
TV

Gündem   A+a-

  gerekli iş makinelerinin gönderilmediğine dikkat çekerek "Hatay Orman Bölge Müdürlüğü Resmi Gazete sayfalarında kaldı" dedi.
 
 Güzelmansur şöyle konuştu:
 
 "Havalar ısınıyor, orman yangınları da başlıyor. Geçtiğimiz yıllarda Hatay'da maalesef ciğerlerimizi yakan orman yangınları yaşadık. "Hatay'a orman bölge müdürlüğü kurulsun, yangına müdahaleler hızlı ve etkili olsun." dedik tam beş ay önce. Hatay'a orman bölge müdürlüğü kuruldu, yalnız bu müdürlük Resmî Gazete'nin sayfasında kaldı. Orman bölge müdürü dâhil olmak üzere atamalar yapılmadı, yeterli ve gerekli iş makineleri gönderilmedi, dozer yok, greyder yok, arazöz yok. Dün Dörtyol'da bir orman yangını başladı; bahsettiğim eksiklikleri bu yangında ziyadesiyle hissettik. Personel atamayacaksanız, yangın söndürme araçlarını vermeyecekseniz Hatay'a Orman Bölge Müdürlüğü kurmanın bir anlamı kalır mı? İktidara sesleniyorum: Lütfen bu eksiklikleri bir an önce giderin, arazöz, greyder ve dozer gönderin."
 
 GÜZELMANSUR: HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAĞIT ÜSTÜNDE KALDI videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet