Skip Navigation Links

Grup Duman coşturdu

İskenderun Belediyesi’nce Cumhuriyet Konseri düzenlendi

Magazin   A+a-

 
İskenderun Belediyesi’nce Cumhuriyet Konseri düzenlendi
Grup Duman coşturdu
 
İskenderun Belediyesi’nce, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 89. Yıldönümü kutlamaları kapsamında, Cumhuriyet Konseri düzenlendi.
İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen Cumhuriyet Konseri’nde Grup Duman sahne aldı.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, konseri eşi Dr.Ümran Civelek ve kızı Eren Civelek ile birlikte izledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çoğunluğu gençlerden oluşan, konseri izleyen vatandaşların arasında dolaşarak, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
Grup Duman’ın seslendirdiği şarkılara eşlik eden gençler, Cumhuriyet Konseri düzenleyen ve gençlere değer veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.
Konserde alanı dolduran halka seslenen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sevgili İskenderunlular hepinizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Bize bu özgürlüğü, özgürce eğlenmeyi, özgürce yaşamayı bahşeden Mustafa Kemal ve arkadaşlarına selam olsun. Gençler size güveniyoruz. İyi ki varsınız” dedi.
Cumhuriyet Bayramı ve Kurban Bayramının birarada yaşandığına dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Cumhuriyet fazilettir. Cumhuriyet çağdaşlıktır. İki bayramın bize bir mesajı var çocuklar. Birincisi Cumhuriyetiimize sahip çıkacağız. İkincisi, kardeşçe, barış içinde, elele eğleneceğiz, çalışacağız, sonsuza kadar. Bize bu güzelliği yaşatan sevgili Duman grubuna teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in sözlerine, konseri izleyen gençler, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sözleriyle destek verdi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kızı Eren Civelek ile birlikte Duman grubuna anı tabağı , İskenderun’un eski ve yeni fotoğraflarından oluşan İskenderun albümü ve çiçek verdi.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet