Skip Navigation Links

Hatay Diş Hekimleri Odası'ndan Bilimsel Toplantı

HATAY DİŞHEKİMLERİ ODASI OLARAK NİSAN AYININ İLK BİLİMSEL TOPLANTISINI 16 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ ANTAKYA ANEMON OTEL'DE GERÇEKLEŞTİRDİK.

Hatay Diş Hekimleri Odası'ndan Bilimsel Toplantı

Sağlık   A+a-

Antakya Anemon Otel'de gerçekleştirdigimiz etkinliğe Hatay Dişhekimleri Odası Genel Sekreteri Davut Akemoğlu'nun yapmış olduğu açılışın ardından, Hatay Dişhekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin mesleğimize ilişkin güncel bilgileri meslektaşlarımızla paylaştı. Serbest çalışan ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli meslektaşlarımızın yanı sıra HMKÜ Dişhekimliği Fakültesi öğrencilerinin de katılım sağladığı bilimsel toplantıya 100’e yakın dişhekimi katıldı.
Türkiye’nin saygın ve konusunda uzman olan değerli hocalarımız, mesleğimizdeki en son bilimsel gelişmeleri ve uygulamaları paylaştılar.
Eğitim seminerine katılan hocamız Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Uğur Mercan “ Geriatrik Hastalarda Dental İmplant Yönetimi" konusunda sunum yaparken, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Doç.Dr. Önjen Tak "Dişsiz Hastaların Estetik ve Fonksiyonel Beklentilerini Karşılayabilmek" konulu sunumunu yaptı.
Sunumlarının bitiminde değerli hocalarımız Doç. Dr. Uğur Mercan'a ve Doç.Dr. Önjen Tak'a vermiş oldukları bilimsel katkılarından dolayı plaket verildi.
Bilimsel toplantımıza yoğun katılım gösteren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.
 
Yönetim Kurulu Adına
Hatay Dişhekimleri Odası Başkanı
Dişhekimi Nebil Seyfettin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet