Skip Navigation Links

Yavuz:'Hayatımın En Güzel Dakikaları Yetimlerimizle Geçirdiğim Dakikalar'

Ayhan Yavuz her yıl Ramazan ayının 15. Günü kutlanan Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında duygusal anlar yaşadı.

Yavuz:'Hayatımın En Güzel Dakikaları Yetimlerimizle Geçirdiğim Dakikalar'

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz her yıl Ramazan ayının 15. Günü kutlanan Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında duygusal anlar yaşadı.
Kırıkhan Kaymakamlığı, Kırıkhan Belediyesi ve Umuteli Yardımlaşma ve Dayanışma derneği tarafından düzenlenen iftar programına Kaymakam Mahmuthan Arslan, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç, Umuteli Yardımlaşma ve Dayanışma derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet ve Jandarma kolluk kuvvetleri ile çok sayıda yetim çocuklar ve anneleri katıldı.
İftar Programında konuşma yapan Başkan YAVUZ; “ Başları okşandığında, dünyada farklı çiçeklerin her tarafı saran, o gökyüzündeki Melek’lerin yeryüzündeki temsilcileri çocuklarımız. Yetim çocuklarımız.
Burada masayı dolduran her bir anne, bir babanın ve annenin şefkatini beraber harmanlamış, yüreğinde hissetmiş evlatlarının üzerinde elleri var. O mübarek öpülesi eller.
Şu mübarek günde bu yaptığının dünyadaki güzellik inanıyorum ki öbür dünyada Peygamber (S.A.V.) Efendimizin komşuları olacaksınız. Çünkü bu dünyada çok mübarek işler yapıyorsunuz.
Yetimi sevindirin ki dünya sevinsin. Bir başını okşamak, dünyanın başını okşamak gibidir.
Bugün tüm Türkiye’de olduğu gibi bizde Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yaklaşık 9 yıldan bu yana böylesine programları hep birlikte her yıl yapıyoruz.
" YETİMLERİMİZ İLE GEÇİRDİĞİM O DAKİKALAR HAYATIMIN EN ANLAMLI VE EN GÜZEL DAKİKALARI OLDU"
Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet