Skip Navigation Links

Düello İskenderunspor’un: 3-2

Takımın tamamen sahipsiz olduğu, Adıyamanspor maçında ortaya çıktı.

Spor   A+a-

 
Düello İskenderunspor’un: 3-2
 
Sahipsizlik ve maddi imkansızlıklar yüzünden ligde zor anlar yaşayan ve son iki maçını kaybeden İskenderunspor, ikinci yarıda ortaya koyduğu güzel futbolla, kendisi gibi tehlikeli bölgede bulunan Adıyamanspor’u 3-2 yenmeyi başardı.
Takımın tamamen sahipsiz olduğu, Adıyamanspor maçında ortaya çıktı. Protokol tribününde yönetici Mustafa Çöloğlu haricinde kimsenin bulunmaması dikkat çekerken, boş kalan protokol tribününde çocuklar oturdu.maçın başlaması ile birlikte taraftarlar takımlarını desteklerken protokol tribününde hiçbir yöneticinin bulunmaması taraftarların tepkisini çekti Kulüp başkanı Sedat Uysal cenazesi dolayısıyla şehir dışında bulunduğundan maçı bir tek yönetici olarak Mustafa Çöloğlu izledi. Koca protokol tribinünde tek başına maçı izlerken arkada bulunan koltukları ise çocuklar doldurdu.
Maça tutuk başlayan ev sahibi İskenderunspor, 2. dakikada ilk tahlikeli atağı kalesinde gördü.
Bu dakikada orta alanda pozisyon geliştiren Adıyamansporlu Turgay, ara pasıyla Tolga’yı topla buluşturdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Turgay’ın sert şutu az farkla auta çıktı.
Dk. 7: Ataklarını sıklaştıran konuk ekip Adıyamanspor’da Abdulkadir’in pasında topla buluşan Emrah, çaprazdan vurdu, top kaleci Muhammet’ten geri döndü. Dönean topa ikinci kez vuran Emrah’ın şutu kaleye paralel olarak auta gitti.
Dk. 26: Atak üzerine atak geliştirerek İskenderunspor’un defansını bunaltan Adıyamanspor, aradığı golü buldu. Soldan Emrah’ın ortasında topla buluşan Turgay, defansı çalımladıktan sonra dönerek çekti sert şutta top, ağlarla buluştu;0-1.
Dk. 44: Sol kanattan Adıyamanspor atağında Emrah, kale içine ortaladı. İsmail, durdurmadan vurdu. Top yan direkte patladı.
İlk yarı konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle kapandı.
İkinci yarıya daha derli toplu ve organizeli başlayan İskenderunspor, beraberlik için tüm gücünü ortaya koydu.
İskenderunspor’un ilk tehlikeli atağı 49. dakikada geldi. Bu dakikada soldan Okan kale içine ortaladı. Kale dibinde bulunan Mehmet Türk, kötü vurunca top çok az farkla yandan auta gitti.
Ev sahibi ekip, 51. dakikada beklediği golü buldu. Sağdan gelişen atakta Gökhan, kale içine ortaladı. Rakip defansın uzaklaştıramadığı top Nurettin’in önüne düştü. Bu futbolcui, sert vurdu ve maçta dengeyi getiren golü kaydetti; 1-1.
Golden sonra ataklarını sıklaştıran turuncu-mavili ekip, rakip takımı kendi sahasında hapsetti. Dakikalar 62’yi gösterirken, 2-1’lik üstünlüğe ulaştı.
Yine Gökhan’ın sağdan aldığı topu ceza alanına ortaladı. Topu iyi takip eden Ali Yıldırım, mükemmel bir kafa vuruşuyla Adıyamanspor filelerini havalandırdı; 2-1.
Galibiyetten mağlup duruma düşen Adıyamanspor, 74. dakikada beraberliği yakaladı. Bu dakikada oyunu rölantiye almak isteyen İskenderunspor’un bu durumundan yararlanarak sağdan atak geliştirdi. Kazanılan korner atışını kullanan Turgay arkada unutulan Eyüp’ü gördü. Bu futbolcunun kafa vuruşu, İskenderunspor’un ağlarıyla buluştu;2-2.
Dk. 79. Galibiyet için tüm hatlarıyla konuk ekibin yer alanında atak geliştiren İskenderunspor’da Mehmet Türk ceza alanı içinde düşürülünce hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Mehmet, takımına galibiyeti ve üç puanı getiren golü kaydetti;3-2.
İki maçtan sonra üç puanla buluşan İskenderunsporlu futbolcular maç sonrasında alkışlandı. Taraftarlar ‘Sahipsiz memleket sloganlarını atarken, Mehmet Türk de taraftarları susturdu ve aynı sloganı birlikte atması dikkat çekti.
 
Stat: 5 Temmuz
Hakemler: Burak Şeker***, Murat Ergin Gözütok***, H. Hüseyin tetik***
İskenderunspor: Muhammed***, Gökhan***, Okan**, Mehmet Karakeçeli**, İsmail Şapkalı**, Anıl*(Dk. 46 A.İhsan**), Onur*(Dk. 30 Ali Yıldırım**), Nurettin**, Tanju**, Mehmet Türk**, Abdurrahman ****
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet