Skip Navigation Links

Yeni Markalarla Yola Devam Ediyoruz

İş insanı ve yatırımcı Şekip Abacı İGC'yi ziyaret ederek yeni markalarla yaptığı anlaşmaların bilgisini gazetecilerle paylaştı.

Yeni Markalarla Yola Devam Ediyoruz

Gündem   A+a-

İş insanı ve yatırımcı Şekip Abacı İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek yeni markalarla yaptığı anlaşmaların bilgisini gazetecilerle paylaştı.
Başkan Diyap Atar ve gazeteciler karşıladığı İş insanı Abacı, göreve gelen yeni yönetime de hayırlı olsun dileklerini iletti.
Uzun yıllardır iskenderun ve Antakya’da Anıl otomotiv olarak hizmet veren Şekip Abacı, artık teknolojinin gelişmesine bizlerde ayak uyduruyoruz. Daha önce bayiliğini yaptığımız markalarla anlaşmalarımızı bitirdik. Yeni teknolojinin getirdiği otomobiller ve markalarla çalışmaya başladık. Bu konuda tüm basın mensubu arkadaşlarımıza Cuma günü bayimizde gerçekleştireceğimiz tanıtım toplantısında tüm detayları açıklayacağım dedi.
Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise Bölgemize kazandırılan hizmetler her zaman önemlidir. Şehrimize yeni gelen markaların sizlere ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet