Skip Navigation Links

Yaşamak İçin İdeal Mekan Elif Yapı..

Bölgenin en çok değerlenen Doğu Akdeniz ile Güney Deniz konutlarını yapan Akbay Group, bu kez de 10 blok 160 konuttan oluşan Elif Yapı’nın temel

Ekonomi   A+a-


 
Bölgenin en çok değerlenen Doğu Akdeniz ile Güney Deniz konutlarını yapan Akbay Group, bu kez de 10 blok 160 konuttan oluşan Elif Yapı’nın temelini attı.. Özel projeye Nizamettin Akbay’ın torunu, Özel Gelişim Hastanesi Başhekimi Dr. Zeki Karaoğlan’ın kızı Elif’in adı verildi..
 
Yaşamak İçin İdeal Mekan Elif Yapı..
 
İskenderun Körfezi ve Hatay’da uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlerin altına imza atan Akbay Group, Nizamettin Akbay yönetiminde Doğu Akdeniz ve Güney Deniz sitelerinin ardından Elif Yapı’nın da temelini attı.
Sosyal donatıları, oyun alanları ve çevre düzenlemeleriyle bölgenin en rağbet gören iki toplu konutu olan 18 blok 174 konuttan oluşan Doğu Akdeniz ve 18 blok 202 konuttan oluşan Güney Deniz’in ardından, 10 blok 160 konuttan oluşan Elif Yapı’nın temelini ailesi ve yakın dostlarıyla birlikte atan Akbay Group Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Akbay, yeni ve güzel bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
Temel atma töreninde kesilen kurbanın ardından Nizamettin Akbay’ın torunu Özel Gelişim Hastanesi Başhekimi Ortopedi Uzmanı Doktor Zeki Karaoğlan’ın kızı Elif’in butona basmasıyla temele ilk harç bırakılmış oldu.
 
Akbay Group Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Umut Akbay, “Elif Yapı bu bölgede ki en önemli projemiz. Doğu Akdeniz ile Güney Deniz’in ardından Elif Yapı’yla beraber 3. büyük projeye başladık. Burada 10 blok 160 daire mevcut, satışlarımız bitmek üzere. Yüzme havuzu, spor tesisleri, alt yapısının tamamı 30 ay içerisinde teslim edilecek. Allah izin verirse bugün temel atma törenimizi yaptık. 30 ay sonrada tapu dağıtımında da burada üyelerimizle beraber toplanacağız” dedi.
 
 

Yaşamak İçin İdeal Mekan Elif Yapı..  videosunu izlemek için tıklayın.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
arpaci Yetis 5 Ekim 2014 Pazar
slm ben fransada yasiyorum orda bir daire almayi dusunuyorum sartlar ve kosullari ogrenmek istiyorum basarilar
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet