Skip Navigation Links

Başkan Höbek Her Zaman Teşkilatımızın Yanındayız

Payas Toplumsal Huzur ve Güvenliği Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Enver HÖBEK polis teşkilatının yanında olmaya devam edeceğiz dedi.

Başkan Höbek Her Zaman Teşkilatımızın Yanındayız

Payas   A+a-

 Payas Toplumsal Huzur ve Güvenliği Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Enver HÖBEK polis teşkilatının yanında olmaya devam edeceğiz diyerek,” Herkesin Polisi Kendi Vicdanıdır, Polis Vicdanı Olmayanın Karşısındadır” dedi.
 
Payas Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Başkanı Enver Höbek, Polis Teşkilatının 177’ncı yıldönümünü kutladı. Höbek, “ Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanın karşısındadır. Türk Polisi’nin Türkiye’nin dört bir yanında halkın huzur ve güvenliği için canını ortaya koyarak başarılı işlere imza atmaktadır Payas Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği olarak her zaman emniyet teşkilatının ihtiyaçlarının karşılanmasında yanında olmaya devam edeceğiz.” Şeklinde açıklama yaptı.
 
Dernek vasıtasıyla Emniyet Teşkilatının araç, gereç ve diğer ihtiyaçlarının karşılanmasında katkı sunan tüm hayırseverlere de teşekkür eden Enver Höbek, Başta Hatay İl Emniyet Teşkilatı ve ilçe teşkilatları olmak üzere, Türk Polis Teşkilatının Polis Haftası’nı Kutladığını sözlerine ekledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet