Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ANTAKYA-DEFNE BARIŞ KOROSU’NDAN SAMANDAĞ’DA KEYİFLİ KONSER

Antakya-Defne Barış Korosu, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın onuruna Samandağ Kültür Merkezi’nde konser düzenledi.

 ANTAKYA-DEFNE BARIŞ KOROSU’NDAN SAMANDAĞ’DA KEYİFLİ KONSER

Kültür Sanat   A+a-

Gerçekleştirilen konsere Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz ve eşi Selda Eryılmaz, Belediye Başkan Yardımcılarından Aydın Duran ve Tahsin Demir, Aalen Antakya Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu, Samandağ Belediyesi Meclis Üyeleri ve birçok vatandaş katılım gösterdi.
Anadolu’nun birçok yöresine ait birbirinden güzel eserleri seslendiren koro ekibi, seslendirdikleri ezgilerle Samandağlılara keyifli bir müzik akşamı yaşattı.
Samandağlılara keyifli bir müzik dinletisi sunan Antakya- Defne Barış Korosu, sanatseverlerin yoğun ilgisi ile karşılanarak, büyük beğeni topladı.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz yaptığı açıklamada; “Çok güzel bir gece geçirdik. Başta Antakya Defne Barış Korosu'na ve Koro Başkanı Nihat Harbelioğlu'na, Aalen Antakya Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu’ya ve koroda yer alan bütün arkadaşlarımıza Belediye Başkanı olarak teşekkürlerimi sunuyorum.
Bugün bizlere bu güzel coğrafyamızın kültürel zenginliğini türkülerle yansıttılar. Türkçe, Arapça, Ermenice türkülerimizi paylaştılar. Bizim aslında ne kadar güzel ve zengin bir coğrafyada yaşadığımızı, kardeşliğimizi, dostluğumuzu, birlik ve beraberliğimizi hatırlattınız. Yüreğinize sağlık, iyi ki varsınız.
Bu koro bizlere Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘ Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünü de hatırlattı. Onun için ayrıca teşekkür ediyorum.
Konsere katılan siz değerli vatandaşlarımıza da bu güzel gecemizde bizimle birlikte olduğunuz ve bu geceyi bizimle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ediyor, koromuza ve değerli Şefimize, Dernek Başkanımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsını, birliğimiz, dostluğumuz daim olsun.” dedi.
Aalen Antakya Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu, açıklamasında; “Öncelikle şahsım Aalen Antakya Kültür Derneği Antakya- Defne Barış Korosu adına hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ülkemizin bu doğa ve tarih harikası güzel ilçesinde siz değerli güzel Samandağlılarla bizi buluşturduğu için sayın Belediye Başkanımız Av. Refik Eryılmaz’a ve bütün teknik donanımımızı sağlayan HBB Başkanı sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum. Pandemiden sonra bu ikinci konserimiz oldu. Burada siz değerli izleyicilerimiz ile Antakya’nın çok güzel renklerini bir arada gördük. Başka konserlerde bir araya gelmek dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Konser sonunda Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Aalen Antakya Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu ‘ya, Antakya Defne Barış Korosu'na ve Koro Başkanı Nihat Harbelioğlu'na, çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş