Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şükrü Kanadlı İlkokulu Kütüphane Haftasını Coşkuyla Kutladı

Şükrü Kanadlı İlkokulunda Kütüphane Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 Şükrü Kanadlı İlkokulu Kütüphane Haftasını Coşkuyla Kutladı

Eğitim   A+a-

Türkiye'de her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası, Şükrü Kanadlı İlkokulu’nda da her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
Okul bahçesinde düzenlenen programa öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerde öğrenciler giydikleri çeşitli kostümler ile şarkılar söyleyerek coşku içerisinde kütüphane haftasını kutladı.
Kitabın önemine ve okuyan topluma dikkat çekmek için düzenlenen programda öğrenciler birbirinden güzel performanslar sergiledi.
Şükrü Kanadlı İlkokulu Müdürü Ebru Yıldızber, okul bahçesinde yapılan etkinlikte yaptığı konuşmada, her alanda ilerlemek için okumanın gerekli olduğuna dikkat çekti.
Yıldızber, kütüphanelerin topluma yararlı kişilerin yetişmesinde büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi.
Tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin Kütüphane Haftasını kutlayan Yıdızber, yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:
'Kitap okumak en etkili öğrenme yoludur. Okuma alışkanlığı öncelikle kişilerin kendisi için edinilmesi gereken bir alışkanlıktır. Okuyarak olayların ve gelişmelerin iç yüzünü öğrenen bir kişinin, öncelikle kendine olan güveni artar. Bu ise aynı zamanda düşünce ufkunu geliştirip, geniş bir görüş açısı sağlayarak, olayları inceleme yeteneği kazandırır. Ayrıca okuyan kişiler çok okumanın beraberinde getirdiği zengin kelime dağarcığına sahip oldukları için hitap ettikleri kişilerde etki de uyandırırlar. Okulumuzda düzenlediğimiz etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar