Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Naciye Düzen Anaokulu’na bir de İlkokul Eklendi..

Hayırsever Naciye Düzen, anaokulundan sonra şimdi de kendi çocuklarıyla birlikte ilkokul yaptırmanın heyecanını yaşıyor.

Dünya   A+a-

 
Naciye Düzen Anaokulu’na bir de İlkokul Eklendi..
 
Hayırsever Naciye Düzen, anaokulundan sonra şimdi de kendi çocuklarıyla birlikte ilkokul yaptırmanın heyecanını yaşıyor.
Anaokulundan sonra oldukça heyecanlanan ve ülkemizin geleceği olan çocuklarla birlikte mutlu bir yaşam süren Naciye Düzen, şimdi çocukları Oktay ve Suna Tekin ile birlikte Naciye Düzen İlkokulu temelini de kurban keserek attılar.
Kaymakam Ali İhsan Su, hayırseverlerle birlikte Naciye Düzen Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz’e plaket verdi.
Düzenlenen temel atma törenine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Hayırsever Naciye Düzen, çocukları Oktay ve Suna Tekin, İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Düzen, Naciye Düzen Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz ve Naciye Düzen ana okulu öğretmenleri ve bazı veliler katıldı.
Kurban keserek atılan temel sırasında Naciye Düzen’i kurbanların kesileceği yere Kaymakam Su ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu götürdü.
Oldukça heyecanlı olan Naciye Düzen ilkokulun herkese hayırlı olmasını diledi.
Törende kısa bir konuşma yapan Eğitimci Oktay Tekin, “Ben ve kardeşim annemin arzusu üzerine ve eğitimci olduğumuz için Naciye Düzen Anaokulu’nun hemen karşısına yeni bir bina ile İlköğretim Okulu yaptırmaya karar verdik. Eğitime olan sevgimizden kaynaklı Naciye Düzen Anaokuluna bir ek bina yaparak çocuklarımızın ileride kendi okullarında devam etmelerini sağlamak amacı ile ilköğretim okulunu ayrıca yaptırmaya karar verdik. Biz çok mutluyuz.
Çünkü hem annemizin isteğini yerine getirdik hem de eğitime faydalı olabilmek için güzel adımlar attık. İnşallah bu tür eserler memleketimize faydalı olur. Yapılan ek binamız ilkokul olacak. Buradaki amaç velilerimizin bize iletmiş olduğu istekleri bir nebze de olsa yerine getirmektir. Veliler çocuklarının okulumuzu çok sevdiğini ve devamında da çocuklarını bu okulda okutmak istediklerini söylediler. Biz de onların isteğini kırmadık. Çocuklar için şu çok önemlidir. Onları alıştıkları ortamlardan uzaklaştırmamak gerekir. Şimdi burada okuyan çocuklarımız önümüzdeki yıllarda da aynı okulda okumaya devam edecekler. Bu okulu bir kampus gibi düşündük. Arada yol açıp iki okulu bileştireceğiz. Ömrümüz olduğu sürece de eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından kurbanlar kesildi ve inşaat yapımına başlandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar